Categorii
Utile

Interfonul pentru bebelusi – tipuri si modele

interfon-bebelusi


Tehnologia moderna vine acum si in ajutorul mamicilor. Sunt multe treburi de facut in casa si nu poti sta tot timpul langa bebelusul tau, cu toate ca iti doresti, dar il poti supraveghea permanent cu ajutorul unui interfon special.

Interfonul pentru bebelusi iti da posibilitatea sa asculti tot ce se intampla in camera copilului si chiar sa vezi ce se petrece acolo; iti da linistea si siguranta de care ai nevoie pentru a-ti putea desfasura activitatile zilnice.
Daca te hotarasti sa cumperi si tu unul pentru bebe e bine sa pleci inarmata cu cateva informatii privitoare la caracteristicele importante pe care acesta le poate avea. Iata ce este important sa stii:

1. Tipuri de interfoane pentru bebelusi

– Interfon audio – este aparatul la care poti asculta permanent ce se intampla in camera bebelusului. De obicei, acestea sunt prevazute cu un sistem care te lasa sa interactionezi cu bebelusul. In functie de model interfoanele pentru bebelusi audio pot acoperi o raza de actiune intre 100 si 800 metri; il poti alege pe cel potrivit apartamentului sau casei in care locuiesti.

– Interfon video – este aparatul care iti ofera in plus posibilitatea de a vedea ce se petrece in camera bebelusului, atat ziua, cat si noaptea, fiind prevazut cu sistem de supraveghere cu infrarosu. Interfonul video pentru bebelusi are un ecran mic, dar sunt si modele care se pot conecta la televizor sau smartphone, de exemplu.

– Interfon de miscare – este un aparat complex, dotat cu senzori speciali si care monitorizeaza nu numai zgomote, ci si miscarile si chiar respiratia bebelusului. Este dotat cu un dispozitiv care te anunta in cazul in care respiratia bebelusului nu este in regula sau se opreste pentru cateva secunde, fiind de mare folos, in special, in cazul copiilor cu probleme de sanatate.

2. Modul de alimentare al interfonului pentru bebelusi

Exista aparate alimentate la baterii, dar si aparate cu acumulatori care trebuie incarcati la priza si care pot avea o autonomie de circa 8 ore.

3. Numar de unitati receptoare

Interfonul pentru bebelusi are o unitate care trebuie pozitionata in camera bebelusului si unul sau doua receptoare pentru parinti, cu posibilitatea de a interactiona cu cel mic, acestea fiind portabile. Este recomandat ca si receptoarele pentru parinti sa fie dotate cu dispozitive de comunicare intre ele si cu functie de avertizare pentru cazurile in care acumulatorii sau bateriile sunt descarcate, cat si pentru cazurile in care nu mai este acoperita raza de actiune a acestora.

4. Posibilitate de reglare a volumului si sistem anti-bruiaj.

5. Dotare cu lumina de veghe sau melodii care sa linisteasca bebelusul.

Sursa foto: amazon.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *