Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Izolatie termica in Timisoara, Timis, apartament etaj 2


Buna ziua! Am nevoie de izolatie termica in Timisoara, Timis, pentru apartament 3 camere etaj 2, vecinii au facut cu polistiren, eu am fost sfatuia sa-l ocolesc. Ma ajutati, va rog, cu informatii?
Va multumesc.


Intrebare de la Adina, pe adresa redactiei: Izolatie termica in Timisoara, Timis, apartament etaj 2.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Leonard in octombrie 20th, 2016

Daca va ganditi la vata minerala bazaltica trebuie sa stiti ca un termosistem pe baza de vata bazaltica este de 3 ori mai scump decat unul pe baza de polistiren si asta nu doar din cauza materialului, ci si a adevizilor si tencuielilor speciale care trebuie folosite. Foarte multe tari folosesc termosistemul pe baza de polistiren, dar este important sa fie materiale de calitate care sa respecte toate normele si sa se lucreze cu personal calificat, cu experienta. Eu am mers pe varianta Adeplast pentru intreg termosistemul, pentru ca am vazut ca si la noi in tara se respecta cerintele impuse de normele europene. Polistirenul care se produce acum este produs ignifugat, cu o compozitie care nu intretine arderea.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii