Categorii
Intrebari de la cititori

Mobila de bucatarie nu se asorteaza cu usile interioare si parchetul

Buna. Am o intrebare legata de amenajarea bucatariei. Am usile interioare si exterioare in nuanta de stejar. La fel si parchetul. De curand mi-am cumparat o bucatarie in nuanta de nuc auriu (mi-a placut foarte mult in magazin). In camera mai am o soba de teracota tot deschisa la culoare. Acum cu mobila de nuc mi se pare ca am gresit. Ce pot face, ce as mai putea asorta cu mobila sa nu para o intrusa in camera. Va multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Mobila de bucatarie nu se asorteaza cu usile interioare si parchetul.

3 răspunsuri la “Mobila de bucatarie nu se asorteaza cu usile interioare si parchetul”

Buna, Elena!

Imi pare rau ca ai ajuns in situatia asta, dar cum banuiesc ca nu mai poti returna mobila de bucatarie pentru a o schimba cu alta, iti recomand sa te obisnuiesti cu ideea 🙂 Nu ai spus nimic despre masa si scaunele de bucatarie, ce culoare au? Dar blatul mobilei? Este adevarat ca nucul auriu este o culoare frumoasa, dar in acelasi timp este o culoare grea, cu puternic impact vizual, asa ca inclin sa-ti recomand sa nu mai incarci decorul cu alte elemente in aceasta culoare. Astept un raspuns referitor la culoarea mesei, scaunelor si a blatului.

Blatul bucătăriei este alb cu ceva insertii prin el dar alb Masa si scaune nu mi am cumparat inca Ce nuanta sa aleg? Covorul si perdele cum sa fie?

Elena, recomandarea mea este sa alegi masa si scaunele in ton cu blatul pentru a lega mobila nuc auriu de restul decorului. Si la perdele recomandarea mea este sa mergi tot pe alb, fildes sau cred, iar covorul – as cauta sa gasesc unul neutru, in nuanta nisipului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *