Categorii
Intrebari de la cititori

Pret amenajare si finisare casa la rosu in Bihor – Oradea

Buna ziua, ma numesc Adrian si detin o casa la rosu (inclusiv geamuri si usi montate) in Bihor, Oradea, de 187 mp construiti. Ma intereseaza un pret estimativ si termen de executie pentru manopera la amenajarile interioare la cheie fara materiale sau cu materialele constructorului. Lucrarile trebuie sa contina si efectuarea instalatiei electrice, sanitare, caldura pe centrala de gaz cu calorifere, montat prize, intrerupatoare, obiecte sanitare, lustre, burlane, etc.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Pret amenajare si finisare casa la rosu in Bihor – Oradea.

4 răspunsuri la “Pret amenajare si finisare casa la rosu in Bihor – Oradea”

Buna seara ,ma numesc Cincea Cristian si detin o micuta firma de constructii in Oradea ,executam lucrari de constructii la rosu si finsaje interioare sau exterioare ,instalati electrice si sanitare cu pers autorizat ,pentru a va putea face o oferta corecta trebuie sa imi dati mai multe detali si cateva schite din proiect ,

Pt contact tele 0740-956942 Office@constructii-galaf.ro ,pagina facbook Cinconstruct

Buna ziua, trimiteti va rog documentația casei, pe adresa obocioc@yahoo.com ca să vă putem face o ofertă de preț. Cel mai corect pentru dumneavoastră atât cât și pentru noi ar fi să vedem construcția pentru o ofertă cât mai precisă.Tin să menționez că toate etapele execuției vor fi realizate doar cu persoane autorizate. Va mulțumim anticipat.

Buna ziua, ma numesc Bocioc Nicolae si as fi interesat să vă fac o ofertă pentru finisarea casei dumneavoastră.astept să mă contactați pe adresa de mail oboxioc@yahoo.com. va mulțumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *