Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Produs romanesc premiat la Geneva: Pat rabatabil cu mecanism durabil


pat-rabatabil-manual-bife-1Un produs care capata din ce in ce mai multa popularitate pe piata de mobilier din Romania este patul rabatabil, dar nu unul cu mecanisme avand arcuri sau pistoane, acestea avand reputatia ca sunt fragile si se defecteaza in timp.


Este vorba de un alt model de pat rabatabil, acesta avand mecanism simplu dar durabil. Nu este altceva decat o rama de pat usoara dar rezistenta (suporta 300 kg greutate) fixata de interiorul dulapului prin niste placute speciale. Tot efortul pentru ridicare este suportat in totalitate de catre utilizator dar poate fi ridicat cu usurinta de catre o persoana normala. Tija metalica de blocare garanteaza fixarea sigura a patului in dulap.

Tariful este de asemenea mai scazut (intre 1300 si 1980 lei) comparativ cu celelalte sisteme de pe piata. Modalitatea de mascare este aceea cu jaluzea sau cu usi.

Calitatea acestui tip de pat rabatabil este dovedita de brevetul de inventie eliberat de OSIM (oficiul de stat pentru inventii si marci), medalia de argint de la salonul INVENTIKA 2009, medalia de bronz de la salonul international de inventii de la Geneva 2011 si diploma pentru trafic / participare cu stand de expunere la BIFE 2013.


Mai multe detalii despre aceast produs se pot vedea pe site-ul de prezentare : www.RabatBed.ro
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii