Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandare vopsea tencuiala decorativa

Buna ziua, as dori sa-mi recomandati o vopsea tencuiala decorativa de culoare gri, care sa mearga cu piatra decorativa pe care o vom aplica pe fundatie si la intrarea principala a casei! Am incercat sa atasez o poza insa nu reusesc, piatra are denumirea de rusty black.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Recomandare vopsea tencuiala decorativa.

3 răspunsuri la “Recomandare vopsea tencuiala decorativa”

Buna, Anca!

Nu pot sa-ti recomand o firma anume, insa pot sa-ti sugerez sa alegi o tencuiala decorativa gri deschis care sa scoata in evidenta piatra cu care veti placa elevatia si intrarea principala a casei. Recomandarea mea este sa mergi cu o bucata de piatra la magazinele care comercializeaza tencuieli decorative ca sa-ti fie mai usor sa alegi culoarea din paletar.

Buna seara ,,va recomand cu incredere ,sa folositi tencuiala decorativa Caparol, are un pret corect raport la calitate ,,,sau puteti merge pe gama Cesal ,exact acelasi lucru ,,

Bună ziua,
Vă pot recomanda vopseaua decorativa de la Benjamin Moore Paints. Este o vopsea excelenta, puțin mai piperata dar foarte rezistenta și o varietate mare de culori ( pana la 40000 de nuanțe ).
Pentru mai multe informații ( catalog, paletar, panouri demonstrative ) nu ezitați sa ne contactați: marsilconstruct@gmail.com sau 0735932660.
Va mulțumim și va uram o zi frumoasă în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *