Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Recomandare vopsea tencuiala decorativa


Buna ziua, as dori sa-mi recomandati o vopsea tencuiala decorativa de culoare gri, care sa mearga cu piatra decorativa pe care o vom aplica pe fundatie si la intrarea principala a casei! Am incercat sa atasez o poza insa nu reusesc, piatra are denumirea de rusty black.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Recomandare vopsea tencuiala decorativa.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in octombrie 27th, 2016

Buna, Anca!

Nu pot sa-ti recomand o firma anume, insa pot sa-ti sugerez sa alegi o tencuiala decorativa gri deschis care sa scoata in evidenta piatra cu care veti placa elevatia si intrarea principala a casei. Recomandarea mea este sa mergi cu o bucata de piatra la magazinele care comercializeaza tencuieli decorative ca sa-ti fie mai usor sa alegi culoarea din paletar.

Cincea Cristian in octombrie 27th, 2016

Buna seara ,,va recomand cu incredere ,sa folositi tencuiala decorativa Caparol, are un pret corect raport la calitate ,,,sau puteti merge pe gama Cesal ,exact acelasi lucru ,,

Silviu in noiembrie 2nd, 2016

Bună ziua,
Vă pot recomanda vopseaua decorativa de la Benjamin Moore Paints. Este o vopsea excelenta, puțin mai piperata dar foarte rezistenta și o varietate mare de culori ( pana la 40000 de nuanțe ).
Pentru mai multe informații ( catalog, paletar, panouri demonstrative ) nu ezitați sa ne contactați: marsilconstruct@gmail.com sau 0735932660.
Va mulțumim și va uram o zi frumoasă în continuare.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii