Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Reconditionare casa paianta, zona Slanic Prahova


Am o casa de paianta in zona Slanic Prahova, careia i-au putrezit o parte din talpi. Cum se pot schimba / reconditiona aceste talpi? Multumesc!


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Reconditionare casa paianta, zona Slanic Prahova.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Prahova:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

adrian in noiembrie 2nd, 2016

de regula se incearca recuperarea lemnului vechi daca nu este compromis, in caz contrar, solutia mai durabila dar si mai scumpa este inlocuirea talpilor cu alt material lemnos nou sau de alta natura. Pentru a putea stabili ce se preteaza mai bine se face o evaluare doar la fata locului, in functie de situatia existenta. Sunt din zona si pentru orice informatie sau detaliu suplimentar ma puteti contacta telefonic la 0720424045, Adrian.

Chiru V. in ianuarie 30th, 2017

Se pot inlocui talpile de lemn cu o structura de beton armat, dar pentru o evaluare corecta a situatiei in care se afla casa va trebui vazut la fata locului. De mentionat ca sunt din Slanic. Relatii la tel.0728.872.429.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii