Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfat culori amenajare living si dining – usor de intretinut

Buna ziua. Am nevoie de un sfat pentru amenajarea livingului + dining. Am ales deja: geamuri pvc culoare maro, usi si parchet din lemn, stejar natur. Ce culoare ar trebui sa aleg mobilierul, canapeaua, culoarea peretilor, perdele? Mi-as dori o culoare a canapelei usor de intretinut si mobilier de culoare deschisa. Multumesc!


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Rog sfat culori amenajare living si dining – usor de intretinut.

2 răspunsuri la “Rog sfat culori amenajare living si dining – usor de intretinut”

Buna, Andreea!

O canapea practica, usor de asortat si intretinut ar putea fi o canapea gri. Ca sa te convingi de acest lucru, te rog sa citesti urmatorul articol la finalul caruia vei gasi si o colectie de imagini: https://www.casadex.ro/2015/04/8-motive-pentru-alegerea-unei-canapele-gri-in-living/

Cat despre mobila, te poti orienta spre un furnir din lemn, chiar si spre stejar, dar spre o nuanta usor diferita de cea a parchetului. Intr-un astfel de context alegerea textilelor si a culorii peretilor va fi foarte simpla. Tot in imaginile de la finalul articolului recomandat mai sus vei vedea ca o canapea gri si o mobila cu furnir din lemn poate fi asortata cu mov, turcoaz, gri, verde olive, verde fistic, dar si cu alb, in aceeasi masura. Nu-ti pot recomanda o culoare anume fara sa-ti cunosc preferintele cromatice, dar te asigur ca alegand piesele de baza in nuante de gri si lemn accesorizarea nu este o problema.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *