Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa dau tinci de exterior peste izolatia cu vata minerala bazaltica?


Am izolat casa cu vata de fatada minerala bazaltica, am folosit un adeziv care se foloseste ca masa de spaclu si adeziv pentru vata, am tras cu adeziv peste plasa de armare si inca un strat peste plasa de armare, momentan am un strat de 2-3 mm grosime peste vata minerala. Intrebarea mea este urmatorea: Care este urmatorea etapa, sa dau cu tinci de exterior apoi cu amorsa si apoi tencuiala decorativa scoarta ct 175? Sau este suficient peste stratul de 2-3 mm sa dau cu amorsa si apoi sa dau cu tencuiala decorativa ct175?


Intrebare de la Lucian, pe adresa redactiei: Sa dau tinci de exterior peste izolatia cu vata minerala bazaltica?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Catalin in octombrie 31st, 2016

Mare atentie !
Spui ca ai izolat casa cu vata bazaltica care este un material scump dar in acelasi timp si care trebuie pus in practica extrem de atent :
– de la acest pas mentionat de tine se mai da cu amorsa si apoi cu tencuiala decorativa (culoare /pigment unde e cazul ).
Daca nu folosesti o tencuiala silicatica (siliconica) care are permeabilitate la vaporii de apa si vei folosi una normala ai toate sansele ca in cativa ani sa iti degradezi singur calitatea vatei bazaltice deja aplicate .
NU FOLOSI TINCI sau alte prostii !!!
Iti recomand site ul DURAZIV care produce pt ROCKWOOL si vei intelege cum se pune in practica CORECT aceste materiale .
Spor !

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii