Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa schimb parchetul vechi din lemn cu unul stratificat?


Buna ziua, vrem sa reamenajam apartamentul si sunt intr-o contradictie cu sotia legat de parchet si calorifere. In apartament avem parchet din lemn sotia vrea nou stratificat sau cum se mai numeste de 12 mm, parchetul actual a fost foarte bine intretinut si nu sunt placi distantate sau lipsa, nu se misca, nu scartaie, cu ani in urma a fost raschetat si dat cu palux. Eu nu prea sunt deacord cu schimbarea acestuia pentru ca se prezinta foarte bine. O alta schimbare sunt caloriferele de fonta cu altele dar nu tot din fonta. Apartamentul are centrala si functioneaza pe aceste calorifere de cel putin 10 ani. Vreau un sfat si o sugestie cum sa procedam corect. Cu stima.


Intrebare de la Mihail, pe adresa redactiei: Sa schimb parchetul vechi din lemn cu unul stratificat?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Eugen in octombrie 7th, 2016

Contradictie cu sotia? Hm, grav! Daca parchetul este de 25 mm , este din stejar, salcim, nu scirtiie si a fost raschetat doar odata este mare pacat sa fie acoperit cu ceva sintetic (mucava).Mai bine sa fie slefuit(exista o masina electrica de slefuit cu glasspapier care se cupleaza cu un aspirator sa nu faca praf in casa) si dat cu un lac special pentru parchet care se gaseste la orice magazin de bricolaj si va arata extraordinar.
In ceea ce priveste caloriferele depinde ce se doreste : sa arate frumos , atunci puneti din acelea de tabla dar cu o racire mai repede a apei din acestea si implicit a ambiantului; se doreste sa degaje mai mult caldura in camera , atunci le mentineti pe cele din fonta . Aici este vorba si de economie. Explicati sotiei si POATE se razgindeste. Succes!!!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii