Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

San Marco Bacau


San Marco Bacau este reprezentantul local Colorificio San Marco, leader în Italia în productia de sisteme de vopsire pentru constructii. Importator în Bacau al brandului San Marco Italia, ce se bazeaza pe o experienta de peste 60 ani în productia si comercializarea de varuri lavabile, lacuri, emailuri, grunduri si o mare varietate de tencuieli decorative, alaturi de parteneri din peste 20 de tari, împartatim renumele, istoria si calitatea italiana.


Ca urmare a experientei noastre va punem la dispozitie solutii pentru o amenajare interioara sau exterioara a locuintei dumneavoastra dandu-i astfel personalitate fiecarui ambient, in oras, la tara, caselor de vacanta, hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau cabinetelor de orice fel.

In showroom-ul nostru gasiti deasemenea si o gama variata de scule italiane profesionale pentru aplicarea produselor San Marco.

Oferim de asemenea informatii, sfaturi si cele mai noi inovatii in industrie proprietarilor de case sau constructorilor, aplicatorilor, arhitectilor sau desingnerilor.


Date contact San Marco Bacau
Persoana contact: Paul
Adresa: Str. Mioritei, Nr. 74, Bacau
Mail: sanmarcobacau@gmail.com
Telefon: 0740049916
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii