Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se poate turna fundatia daca pamantul e ud dupa ploaie?


Daca pamantul e ud dupa ploaie se poate incepe turnarea fundatiei unei locuinte? Daca pamantul care urmeaza sa fie aplicat in spatiul ramas dupa ce s-a turnat fundatia este ud afecteaza cu ceva locuinta?


Intrebare de la Florycica, pe adresa redactiei: Se poate turna fundatia daca pamantul e ud dupa ploaie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Calin in octombrie 13th, 2016

este chiar indicat si chiar sa ploua putin dupa turnare ca sa nu se crape betonul, lucru care se poate intampla la uscarea brusca la soare. daca apa balteste se poate si atunci turna, dar sa nu fie mai mult decat cativa cm de apa. se poate turna si beton sub apa, dar acesta este alt tip de beton.

Mihai Lazar in octombrie 13th, 2016

DOMNULE CALIN…
De pe ce planeta vii ? te pricepi la constructii ….precum pestele pe uscat…ce beton vrei sa torni si unde ? doamna Floricica a intrebat daca poate sa toarne fundatia, desi spune ca fundatia este turnata, dansa confunda fundatia cu placa peste fundatie… si cativa cm de apa unde doresti sa fie ? sub folie ? sub polistiren sau sub plasa de Buzau ? Doamne mare e gradina ta….

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii