Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Suma necesara finalizare casa de la rosu la cheie


Buna ziua! La ce suma ajung (estimativ) cu o constructie de la rosu la cheie? Aria construita (amprenta la sol) este de 185 mp. Arie terase este de 95 mp (terasele trebuiesc pavate). Zidarie compartimentare trebuie facuta (Ytong). Canalizarea trebuie refacuta si ulterior turnata sapa. Peretii interiori trebuie ulterior placati cu rigips (lipire rigips).


Pret estimativ pentru manopera? Pret estimativ pentru manopera si materiale?
Locatie: 90 km de Arad (posibil sa fie interesant pentru deplasarea angajatilor). Cazare: posibila. Pretul trebuie negociat intre firma de constructii si persoana respectiva. Pentru deviz pot pune toate informatiile la dispozitie. Caut o firma din Arad (sau imprejurimi) care sa detina capacitatea de a finaliza acest proiect pana cel tarziu in Mai 2017. Ideal sunt firme care au toti angajatii cu specializarea necesara (electrician, instalator sanitar, samd). Multumesc anticipat.

Intrebare de la Danut, pe adresa redactiei: Suma necesara finalizare casa de la rosu la cheie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii