Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Am construit balcon la parterul blocului, nu am respectat proiectul


Buna seara. Am construit un balcon la parterul blocului de 6,3 metri lungime si 1,3 latime cu acte in regula. Nu am respectat proiectul cu acces din exterior, nu am depasit dimensiunile balconului de la etajul 1. Primaria nu a facut receptia pentru ca nu era respectat proiectul. Ca sa intru in legalitate am luat un alt certificat de urbanism unde scrie CONSTRUCTIE BALCON CU GOL USA, asa cum au spus ei.


Am facut alt project, proiect la Expert in CONSTRUCTIE, toate avizele (gas, apa, lumina, ministerul in constructii) si imi spun ca nu imi pot elibera autorizatia de CONSTRUCTIE pentru ca certificatul de urbanism e gresit trebuie sa scrie PRACTICARE GOL USA (UNDE ACEST GOL USA DACA NU ESTE SPECIFICAT IN CERTIFICAT). Am platit 4000 lei fara avize numai proiecte pentru un balcon. Dupa cum spune primaria ar trebui sa incep iar de la capat. Nu stiu ce sa fac. Va multumesc anticipat.

Intrebare de la Liliana, pe adresa redactiei: Am construit balcon la parterul blocului, nu am respectat proiectul.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Cincea Cristian in noiembrie 2nd, 2016

Buna seara d-na Liliana ,va compatimesc ca vati lovit din plin in sistemul asta putred ,dar sa va consoleze gandul ca alti o duc si mai rau cu sistemul birocratic al statului Romanesc

cereti audienta la primar sau prefect ,,daca daca ,

O seara buna

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii