Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Calcul necesar materiale incalzire centrala (radiatoare, teava etc)


Buna ziua! Am o casa cu mansarda, 4 incaperi de 4 pe 4 la parter, plus un hol de 3.5 pe 6 si o baie de 3.5 pe 3, iar mansarda este sensibil mai mica, inaltimea incaperilor 2.5, izolata la exterior cu polistiren de 5 cm! As avea nevoie de un calcul de materiale necesare pentru incalzire centrala inclusiv centrala, radiatoarele si teava! Multumesc anticipat si de este posibil si comparatii de sisteme gaz, lemn, curent electric sau plasme cu infrarosu!


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Calcul necesar materiale incalzire centrala (radiatoare, teava etc).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in noiembrie 14th, 2016

buna seara
As avea nevoie de un calcul de materiale necesare pentru incalzire centrala inclusiv centrala, radiatoarele si teava! Multumesc anticipat si de este posibil si comparatii de sisteme gaz, lemn, curent electric sau plasme cu infrarosu!????domnu florin dumneata crezi ca cineva e dispus sa faca munca voluntara? stii ce munca presupune – comparatii de sisteme gaz, lemn, curent electric sau plasme cu infrarosu?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii