Categorii
Intrebari de la cititori

Caut constructori pentru casa Ilfov in martie 2017

Va salut. Daca exista constructori care sunt dispusi sa faca o casa in Ilfov, incepand cu Martie – Aprilie 2017 sa lase aici adrese de email si ii voi contacta eu. Trimit schite proiect etc. Ma intereseaza casa la rosu, fara amenajari interioare.


Intrebare de la CasaBuftea, pe adresa redactiei: Caut constructori pentru casa Ilfov in martie 2017.

18 răspunsuri la “Caut constructori pentru casa Ilfov in martie 2017”

Buna ziua,
Suntem o echipa de constructori din Prahova,pentru o oferta de pret puteti trimite documentație pe e-mail la homesteelconstruct@yahoo.com sau pe Facebook la adresa homesteelconstruct unde puteți vedea o parte din lucrările efectuate de noi.
O zi frumoasă!

SC.Lazar Total Constructii
PRESTEAZA SERVICII de constructii case-vile , la rosu sau la cheie numai cu materialele firmei, in Bucuresti si Ilfov, contract, facturi si chitante pentru lucrarile executate.
Detalii numai cu proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna seara

Pentru oferta/preț/manoperă casa la ROȘU, am nevoie de planșele după proiect (documentația finala) trimise pe adresa de email menționata mai jos.
In oferta aveți prețul pentru tot ansamblu defalcat pe fiecare etapa in parte, cât si timpul de execuție finala.

Cu stima: Marius (construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Buna ziua!

Pentru o ofertă optima ne puteti contacta la numărul de telefon 0733355213 sau pe email : artigianoconstruct@gmail.com .
Menționez că suntem o firma de proiectare si contructii in dezvoltare alcatuita din profesionisti.

Cu stima,
Echipa Artigianomarmo

Buna seara suntem echipa din București dacă doriți va putem arăta la fata locului ce lucram astep documentația pentru oferta corectă sau dacă doriți ne putem vedea în București nr0731953373

Echipa constructori Suceava ,experienta ,garantie ,calitate ,lucrari executate ilfov si Bucuresti,case -vile la rosu sau cheie,garduri ,anexe,izolatii,sape ,garaje,LUCRAM LA CELE MAI MICI PRETURI DIN PIATA ,NON ALCOL ,POCAITI,rugam seriozitate .tel.0740975825

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *