Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma si designer pentru finalizare casa in Bucuresti, sector 6

Am o casa P + 1, este ridicata la rosu. Vreau sa continui pentru finalizarea lucrarilor. Casa este ridicata in Bucuresti, sector 6. Sunt interesat de firme care au in componenta lor si designeri, vreau o gandire unitara asupra intregii constructii. Casa este prevazuta cu terase circulabile si necirculabile cu o suprafata utila de 155 mp, la care se adauga un garaj.


Intrebare de la Ioan, pe adresa redactiei: Caut firma si designer pentru finalizare casa in Bucuresti, sector 6.

6 răspunsuri la “Caut firma si designer pentru finalizare casa in Bucuresti, sector 6”

SC.Lazar Total Constructii
PRESTEAZA SERVICII DE CONSTRUCTII, case- vile la rosu sau la cheie, cu materialele firmei numai in Bucuresti renovari, consolidari, mansardari, termoizolatii, instalatii sanitere, termice si electrice detalii numai cu proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna dimineata,
Puteti beneficia de experienta de peste 20 de ani a designerului nostru si de propuneri inteligente prin care sa va reduceti continuu costurile cu incalzirea, apa calda, curentul electric. De asemenea va putem propune o modalitate prin care constructia sa va aduca un venit (daca se doreste).

Toate cele bune!
facebook.com/spatiulideal

Buna ziua
Noi va putem crea un finisaj select , cea ce privind , va analizam ideiile , dupa care va vom propune ideile noastre alaturi si cu fotografii de la alte santiere executate .
Teoretic , dnv. ma veti conduce toata casa si imi veti explica cea ce doriti (culori , modele , etc ), dupa care eu va voi spune cum se executa cea ce doriti .
Pentru un finisaj de calitate si cu durata lunga trebuie executat fiecare punct aparte .
Vom analiza atat termenul cat si materialele .
Pentru o colaborare ma puteti contacta tot pe adresa de mail : Constro93@gmail.com
Constantinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *