Categorii
Intrebari de la cititori

Ce canapea s-ar potrivi si ce draperii si perdele?

Ce canapea s-ar potrivi la vitrine clasice cu geamuri, elemente metalice si coroana sculptata in partea de sus? Ce draperii si perdele tinand cont ca parchetul este deschis la culoare (castan), iar peretii sunt albi. Multumesc!


Intrebare de la Jeni, pe adresa redactiei: Ce canapea s-ar potrivi si ce draperii si perdele?

Un răspuns la “Ce canapea s-ar potrivi si ce draperii si perdele?”

Buna, Jeni!

Cauta pe net magazinul Dalin si uita-te la canapelele London Chesterfield din colectia lor. Preturile variaza in functie de dimensiunea canapelei si probabil ca si in functie de stofa pe care o vei alege pentru tapiterie. Am vazut pe site-ul lor o varianta de canapea Chesterfield verde olive care cred ca este de mare efect si ar merge perfect in decorul descris de tine.

Apoi, poti asorta draperiile cu canapeaua, adica sa gasesti un model cu imprimeu floral care sa contina nuante de roz pudrat si neaparat verde olive pe un fundal crem. Ca sa-ti faci o idee, cauta pe net magazinul Sophia-Romania si colectia Spring cu subcolectia Romina. Este un pic prea incarcata draperia din aceasta subcolectie, insa cred ca daca ii vei contacta si le vei explica ca iti doresti ceva in acest gen, pe aceste culori, dar cu imprimeu ceva mai aerisit consultantii te vor ajuta sa gasesti modelul ideal. Insa inainte de a da comanda pe net, sfatul meu este sa vizitezi cateva magazine specializate, ca sa poti vedea si pipai textura tesaturilor.

Inca ceva, daca vei realiza la comanda draperiile, ai putea cere si confectionarea unui set de pernute decorative din aceeasi stofa, pernute pe care le vei putea folosi apoi pe canapea.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *