Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce culoare sa aleg pentru un perete cu mobila maro?


Buna. Am cumparat o mobila de salon de culoare maro si nu stiu cam ce culoare sa vopsesc peretele unde va fi montata mobila. Este un maro nici prea inchisa nici deschisa, este intre. Multumesc mult.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Ce culoare sa aleg pentru un perete cu mobila maro?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 9th, 2016

Buna, Maria!

In principiu, daca vrei neaparat sa accentuezi peretele din spatele mobilei achizitionate trebuie sa alegi o culoare care sa contrasteze cu furnirul garniturii, dar sa si armonizeze cu restul decorului. Si intrucat nu stiu care sunt celelalte culori folosite in finisarea, mobilarea si accesorizarea camerei, la fel cum nu stiu care este nuanta exacta a mobilei cumparate imi este greu sa-ti recomand o culoare anume. Descrierea furnizata de tine ” o culoare nici prea inchisa nici deschisa, este intre” nu este suficienta pentru a-mi putea face o idee :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii