Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa 180 mp in Bucuresti, sector 2

Buna ziua! Ma intereseaza sa construiesc o casa de 180 mp in total (parter plus etaj). Cat costa varianta la gri? Multumesc! Casa va fi in Bucuresti, sector 2.


Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Constructie casa 180 mp in Bucuresti, sector 2.

9 răspunsuri la “Constructie casa 180 mp in Bucuresti, sector 2”

Buna ziua
Pretul pentru o casa la rosu de dimensiunile 180 mp parter etaj tocmai terminata a ajuns la 24 800 euro manopera cu materiale fara a se face rabat la calitate Lucrarile au fost supravegheate de diriginte de santier
Pentru relatii putem discuta la 0721123300

Buna ziua
Pentru o oferta de pret a manoperei, sint necesare mai multe informatii. Daca sinteti dispus sa le oferiti , le astept la tel. 0770131648

Va rog sa ma contactati, rog seriozitate, ofer cel mai bun pret, puteti vedea lucrari executate de mine.
Iordache Nicu
0720.896.745

Buna dimineata, informatiile pe care le oferiti sunt sumare si nu pot sta la baza unei oferte serioase. Daca aveti proiect intocmit pentru lucrarea dvs., pe baza lui se poate face oferta reala. Ne puteti contacta pe e-mail: raro_infra@yahoo.com ! Multumesc !

Buna seara

Pentru oferta preț/manopera varianta la Gri cum ați specificat in anunț, as avea nevoie de documentația finala structura si arhitectura, trimise pe adresa de email menționata mai jos.
In momentul de fata se lucrează partea de finisaje la un proiect (P+1E+M) Sect.1 (Piața Romană) dacă ne înțelegem si stabilim data începerii lucrărilor, va Pot invita sa va faceți o ideea pentru colaborare in cea dea 2-a etapa.

Cu stima: Marius (construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Bună ziua,
Sunt arhitect şi constructor, va să zică mă ocup atât de proiectare cât şi de iniţiative tip design&build.
Aş prefera să port orice discuţie de afaceri în privat, drept pentru care vă rog să trimiteţi datele de contact (e-mail) la 0723.879.659.
Vă mulţumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *