Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa langa Brasov, structura lemn, in 2017

Buna ziua. Numele meu e Manuela si impreuna cu sotul meu detinem un teren de 1200 mp in judetul Brasov, langa localitatea Vladeni, la aproximativ 30 de minute de orasul Brasov. Noi locuim momentan in Prahova, dar ne dorim ca in primavara 2017 sa incepem constructia unei case in Brasov. Asadar avem nevoie de o fima de constructii care sa ne ajute cu executia la cheie a proiectului ales de noi. Casa dorim sa fie construita pe structura de lemn.


Va trimit mai jos cateva date tehnice (am si poze, dar nu le pot atasa aici) cu rugamintea de a ma ajuta cu o oferta (macar aproximativa) de pret pentru aceasta casa. Mentionez ca vom avea incalzire si curent electric prin panouri solare si fotovoltaice, deoarece in zona nu exista utilitati inca. Fac aceasta mentiune deoarece cred ca exista anumite diferente in constructie in functie de acest detaliu.

Un alt aspect important este ca vom avea ca finantare un credit imobiliar prima casa, deoarece suntem un cuplu tanar, cu un bebelus de 9 luni si nu ne permitem un avans de 30%, cat pretind majoritatea bancilor pentru un credit imobiliar obisnuit.

Va rog sa imi spuneti in ce masura am putea colabora. Orice detaliu legat de firma dumneavoastra, de servicii si preturi este binevenit.

Detalii tehnice:
Suprafata Desfasurata – 157m2
Suprafata Utila – 124m2

PARTER:
Living + Loc de luat masa – 29.01m2
Bucatarie – 7.50m2
Spatiu Tehnic – 4.50m2
G.S. – 3.15m2
Hol – 2.38m2
Gara – 20.97m2
Terasa – 23.83m2

ETAJ:
Hol – 7.70m2
Dormitor – 11.40m2
Dormitor – 14.45m2
Dormitor – 11.00m2
Dressing – 2.22m2
Baie – 4.73m2
Baie – 4.73m2
Terasa – 30.28m2

Va multumesc frumos.

Intrebare de la Manuela, pe adresa redactiei: Constructie casa langa Brasov, structura lemn, in 2017.

6 răspunsuri la “Constructie casa langa Brasov, structura lemn, in 2017”

Buna ziua,
Suntem o firma care are experienta pe case din lemn in Norvegia unde avem lucrări active.
Daca doriti o colaborare de la proiectare pana la executie lasati-ne un nr de telefon pe adresa ungherea@yahoo.com

Cu stima,
RUBIK Consulting Construct

Buna seara .
Suntem din Campina , si suntem specializati inconstructia caselor pe str lemn , cu realizari importante in tara si cu preponderenta in Franta . Puteti vedea cateva din realizarile noastre in zona .
Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii
Cu stima mocanu 0722235456 office@constructii-caselemn.ro

Din descrierea Dvs, inteleg ca aveti un proiect, care sa stea la baza unui calcul real al costurilor la rosu, respectiv la cheie (in urma unor discutii mai ample cu Dvs)Daca nu aveti un asemenea proiect, noi v-il putem schita inbaza cererii Dvs, de asemenea ,in acest caz puteti devenii mai nonconformisti si sa optati pentru o casa cu adevarat din lemn. Noi executam atat case din lemn rotund, cat si case structura din lemn. Va invit sa vizitati monolitloghomes. ro
Astept cererile Dvs si pe office@monolitloghomes.ro sau la tel 0740090422

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *