Categorii
Intrebari de la cititori

Cost manopera si materiale gard in Ilfov, finisat, din BCA

Va rog sa ma ajutati cu un cost manopera + materiale la un gard de 70 ml finisat si tencuit, fundatia de 40 cm, 20 deasupra, stalpi din beton din 2,5 in 2,5 m cu zidarie de bca, centura. Inaltimea va fi de 2 m, cu tot cu centura. Gardul va fi realizat in Branesti, Ilfov la 15 km de Bucuresti.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Cost manopera si materiale gard in Ilfov, finisat, din BCA.

9 răspunsuri la “Cost manopera si materiale gard in Ilfov, finisat, din BCA”

Buna ziua,pentru un pret in executia gardului,sunati,va rog, la numarul 0760065717.Mentionam ca am mai executat asemenea lucrari. Va multumesc.

Florian, daca tot sunteti cu experienta in domeniu, de ce nu spui aici public care este pretul la respectiva lucrare sau pe metru patrat de lucrare?
Asa am intelege si noi, utilizatorii care nu te suna, ce ne asteapta in cazul unui gard zidit in acest mod.

Multumesc frumos pt. intelegere

Pentru,d-l Danut: fiecare constructor are pretul lui.Datele sunt confidentiale si trebuie aflate doar de beneficiarul in cauza,dupa cum bine fac si alti constructori care dau raspunsuri aici.Sau poate nu cunosti preturile si vrei sa te inspiri………

Buna dimineata, domnule Florian! 🙂
Inteleg perfect teama dvs. de a nu va fi „furate” ofertele, ideile, etc., asta pentru ca si eu activez intr-un domeniu in care se fura tot ce se poate fura, dar esenta intrebarii domnului Bogdan este de a afla un pret/cost estimativ al acestui tip de lucrare.
Spre exemplu, si eu sunt interesata de un asemenea gard, pentru ca am de imprejmuit o proprietate.
Eu cred ca de aceea sunt permise astfel de intrebari aici, pe CasaDex. In alte conditii, solicitarea ar putea fi – „Pot gasi o firma sau un mester care sa execute un gard de tipul….?”.
Desigur, este opinia mea si felul meu de a vedea lucrurile.
Va doresc o zi cat mai buna! 🙂

buna ziua vad ca toata lumea se fereste sa dea preturi pe situl asta pentru manopera (sapat facut fier zidit si tencuit) 70 de lei mp o zi buna va doresc

Buna ziua, Dl suntem o firma din Chitila in cadrul careia gasiti tot ce aveti nevoie pt ridicarea gardului dumneavoastra Daca doriti o colaborare cu noi va asteptam sa ne contactati In speranta unei colaborari de lunga durata
Tel077372590
Email tudorelstirbug3@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *