Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum sa maschez tuburile de la centrala din bucatarie?


Buna, am centrala in bucatarie, pe peretele de langa fereastra in colt. Problema este ca are foarte multe tubulete pe dedesubt si arata nu prea bine. Cum as putea sa maschez? V-as putea atasa o fotografie daca e posibil. Va multumesc!


Intrebare de la Michela, pe adresa redactiei: Cum sa maschez tuburile de la centrala din bucatarie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 14th, 2016

Buna, Michela!

Asteptam imaginea la andrei@casadex.ro insotita de linkul de mai sus, pentru a sti locul in care sa o atasam :)

Andrei in noiembrie 15th, 2016

Am primit poza cu centrala si tevile:

Melania in noiembrie 15th, 2016

cred ca tevile nu au sa se vada la fel cand mobila de bucatarie are sa fie la locul ei. dar poate nu vreti sa puneti pe respectivul perete dulapurile , chiuveta, blatul. atunci – am vazut la mai multe case- se poate face un dulap de comanda – modelul soldatel, care sa acopere si centrala si tevile care intra si ies din ea. iar dulapul sa fie in acelasi spirit cu cele ce le veti avea in restul bucatariei. sau nu- tocmai pentru contrast. iar jos, unde nu e centrala – sa puteti pune polite.
oricum parerea mea e ca nu exista obligatoriu la mine acasa. sau asa trebuie. in primul rand trebuie sa-mi placa mie! pai!?
spor

Victoria in noiembrie 15th, 2016

Michela, sunt intru totul de acord cu Melania. Consider ca nu doar tevile ar trebui mascate, ci si centrala termica in intregime. Nu este mare lucru, e chiar bine ca inca nu ai achizitionat mobila de bucatarie, acum trebuie doar sa te asiguri ca garnitura aleasa va avea un dulap in plus care sa ascunda tevile si centrala in partea superioara, iar in cea inferioara sa-ti asigure un spatiu de depozitare foarte util pentru tavi, oale sau diverse alte obiecte utile in bucatarie.

Michela in noiembrie 15th, 2016

Va mulțumesc mult fetelor…varianta acoperirii in intregime este cea mai potrivita…mobila o voi face la comanda…probabil ați auzit de firma nobilia kuchen…ma gândesc ca poate vor face treaba buna… :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii