Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa maschez tuburile de la centrala din bucatarie?

Buna, am centrala in bucatarie, pe peretele de langa fereastra in colt. Problema este ca are foarte multe tubulete pe dedesubt si arata nu prea bine. Cum as putea sa maschez? V-as putea atasa o fotografie daca e posibil. Va multumesc!


Intrebare de la Michela, pe adresa redactiei: Cum sa maschez tuburile de la centrala din bucatarie?

5 răspunsuri la “Cum sa maschez tuburile de la centrala din bucatarie?”

cred ca tevile nu au sa se vada la fel cand mobila de bucatarie are sa fie la locul ei. dar poate nu vreti sa puneti pe respectivul perete dulapurile , chiuveta, blatul. atunci – am vazut la mai multe case- se poate face un dulap de comanda – modelul soldatel, care sa acopere si centrala si tevile care intra si ies din ea. iar dulapul sa fie in acelasi spirit cu cele ce le veti avea in restul bucatariei. sau nu- tocmai pentru contrast. iar jos, unde nu e centrala – sa puteti pune polite.
oricum parerea mea e ca nu exista obligatoriu la mine acasa. sau asa trebuie. in primul rand trebuie sa-mi placa mie! pai!?
spor

Michela, sunt intru totul de acord cu Melania. Consider ca nu doar tevile ar trebui mascate, ci si centrala termica in intregime. Nu este mare lucru, e chiar bine ca inca nu ai achizitionat mobila de bucatarie, acum trebuie doar sa te asiguri ca garnitura aleasa va avea un dulap in plus care sa ascunda tevile si centrala in partea superioara, iar in cea inferioara sa-ti asigure un spatiu de depozitare foarte util pentru tavi, oale sau diverse alte obiecte utile in bucatarie.

Va mulțumesc mult fetelor…varianta acoperirii in intregime este cea mai potrivita…mobila o voi face la comanda…probabil ați auzit de firma nobilia kuchen…ma gândesc ca poate vor face treaba buna… 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *