Categorii
Intrebari de la cititori

Diminuez vizual spatiul cu un dressing paralel cu usa, in dormitor?

Pot amplasa un dressing (sifonier) la intrarea in dormitor, cu latura scurta paralela cu usa? Mentionez ca usa e chiar langa perete. Bineinteles cu loc suficient sa permita deschiderea usii:) chiar retras 50-60cm. Se diminueaza vizual spatiul?


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Diminuez vizual spatiul cu un dressing paralel cu usa, in dormitor?

3 răspunsuri la “Diminuez vizual spatiul cu un dressing paralel cu usa, in dormitor?”

Buna, Alina!

Nu pot sa-mi dau seama daca aceasta solutie este cea mai buna sau singura potrivita fara sa vad camera si fara sa stiu care ii sunt dimensiunile exacte. Daca vrei, ne poti trimite o schita si cateva imagini insotite de linkul de mai sus, ca sa stim unde trebuie sa le atasa, la andrei@casadex.ro 🙂 Voi reveni apoi cu un raspuns pentru tine.

Multumim pentru schita, Alina!

Nu stiu care dintre cele doua camere ilustrate in schita este cea pe care ai adus-o in discutie, insa avand in vedere ca se aseamana ca forma, cred ca nu are importanta. Inteleg ca te gandesti sa proiectezi un dulap pe una dintre laturile de 4.09 m ale camerei, mai exact pe latura care se intalneste cu usa de acces in incapere. Presupun ca scopul este de a obtine un spatiu de depozitare cat mai incapator, dar este adevarat ca in acest fel risti sa micsorezi vizual camera. Sa o ingustezi, mai bine zis. Daca nu te deranjeaza acest aspect si ai de gand sa montezi patul in stanga sau dreapta usii (nu stiu despre care dintre cele doua camere vorbim) poti chiar sa te alegi si cu un mic coltisor de lectura amenajat pe peretele opus usii, chiar langa fereastra. In opinia mea, proiectand dressingul pe peretele lung, patul poate fi pozitionat doar langa usa. In caz contrar iti va ramane prea putin loc de trecere iintre pat si dulapul propriu-zis.

Nu sunt sigura, dar am senzatia ca fereastra camerei este pe colt, ceea ce ma face sa-mi imaginez ca ar iesi un coltisor de relaxare sau lectura tare dragut, dotat cu unul sau doua fotolii, o masuta, o mini biblioteca si un lampadar frumos.

Daca vei alege un dulap alb sau in orice alta culoare deschisa sau vei decide sa-i plachezi fronturile cu oglinzi, pozitia dressingului nu va mai fi atat de deranjanta. El se va pierde pe fundalul peretelui.

Sper ca nu te-am incurcat mai rau cu parerile mele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *