Categorii
Intrebari de la cititori

Interesat de oferte pentru constructie cu Prima Casa in Ilfov

Buna ziua. Sunt interesat de obtinerea unei oferte pentru constructie casa. Constructia va fi facuta in Dobroesti (Ilfov), terenul este deja cumparat si am obtinut toate autorizatiile inclusiv autorizatia de constructie.


Inceperea constructiei ar trebui sa aiba loc in martie 2017 – sau cand timpul va permite acest lucru
Finantarea se face cu creditul de constructie Prima Casa. Actele pentru obtinerea creditului sunt depuse. Ultima faza inainte a obtine aprobarea pentru acest credit inca de anul acesta este depunerea unui contract cu un constructor si un deviz alcatuit pe etape care sa contina tipul lucrarii si termene de executie. Devizul va fi evaluat de catre evaluatorul bancii iar plata se va face la finalul fiecarei etape din contract pe baza receptiei aceluiasi evaluator. In acest moment am facut o simulare financiara cu banca si am un buget maxim dat de valoarea maxima a creditului pe care banca mi-l acorda.
Va multumesc.

Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Interesat de oferte pentru constructie cu Prima Casa in Ilfov.

7 răspunsuri la “Interesat de oferte pentru constructie cu Prima Casa in Ilfov”

Buna ziua daca doriti beton de cea mai buna calitate si la cel mai mic pret de pe piata suna-ti-ma.Oferim si pompa de beton 0720930097

Catalin,

Eu am reusit sa construiesc prin Prima Casa cu o firma, acum vreo doi ani. N-a fost usor, dar una peste alta a iesit bine. Lasa-mi emailul tau si-ti trimit numele firmei cu care am construit eu.

Multa bafta!

Buna ziua
Pentru pret corect putem discuta la telefon 0721123300 Am lucrat prin credit de la banca
Cu stima
Marius Gheorghe

Buna ziua,pentru d-l Catalin,trimiteti,va rog,documentatia pe adresa de mail binian.construct@yahoo.com si va vom intocmi documentele cerute de banca.Mentionam ca am mai lucrat in acest mod fara probleme.Constructorul trebuie sa indeplineasca anumite cerinte in acest caz.Mai discutam la telefon.0760065717.Stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *