Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Montaj lambriu MD cu cusatura din plastic in bucatarie?


Buna ziua, doresc pareri si raspunsuri inclusiv de la meseriasi. Se poate monta Lambriu MD cu cusatura din plastic in bucatarie pe un perete sau doi intr-un apartament cu 2 camere? Mentionez, bucataria este intre doua camere iar peretele exterior este izolat termic, doresc sa cunosc ce efecte secundare are montarea lui pe un anume perete sau in toata bucataria?


Intrebare de la Virgil, pe adresa redactiei: Montaj lambriu MD cu cusatura din plastic in bucatarie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 21st, 2016

Buna, Virgil!

Singurul argument care te-ar putea convinge sa nu utilizezi acest tip de lambriu in finisarea bucatariei este eventuala capacitate de absorbtie a mirosurilor. Desi, daca il vei sterge saptamanal, la curatenia generala a casei, cred ca nivelul de absorbtie al mirosului nu va fi o problema.

Si totusi, n-ai specificat daca vrei sa aplici lambriul pe peretele din zona blatului de lucru, cel de-a lungul caruia sunt montate chiuveta, plita etc. In acest caz ar trebui sa te preocupe si rezistenta la contactul cu apa, precum si toleranta la temperaturi inalte.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii