Categorii
Intrebari de la cititori

Pret constructie casa in Brasov, Sanpetru – la rosu cu materiale

Buna ziua, m-ar interesa constructia la rosu cu materiale a unei case de 130 mp locuibil in Sanpetru, judet Brasov. Care ar fi preturile. Multumesc.


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Pret constructie casa in Brasov, Sanpetru – la rosu cu materiale.

5 răspunsuri la “Pret constructie casa in Brasov, Sanpetru – la rosu cu materiale”

salutare…spune mi te rog mai multe detalii despre constructie.doar parter? P/E/M ? daca ai plan,astept un raspuns pe alecssandru93@yahoo.com. Mentionez ca suntem o firma serioasa si lucram in domeniul constructiilor de 8 ani,sediu in sinaia cu lucrari Romania si Anglia!

Suntem firma de construcții din Sanpetru.Detinem toate utilajele necesare ridicării unei case la rosu de la a la z.pret cu materiale 140eur/mp construit.pentru mai multe detalii contactați-ne pe office@case-rosu.ro.

Buna ziua,
Nu pierde timpul alergand dupa oferte. Avem nevoie doar de necesarul de materiale si de restul ne ocupam noi. Email comenzi@vindem-ieftin.ro, nr de telefon 0784 433 846- Bianca Ghita.
O zi placuta.

Buna sera intreprindere individuala din jud Covasna contact 0758859538 ,email georgebaracut@yahoo.com avem lucrari facut in Harman si Sampetru casa la rosu cu tot cu materiale 130 euro detinem tot ce ne trebe pentru ridicarea unei case popi cofraguri etc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *