Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi zugraveli, gletuire, pus parchet etc casa 180 mp

Vreau sa zugravesc casa pe care am cumparat-o recent. Casa are 180 mp si este gletuit. Imi puteti spune cat ar trebui sa coste maximum o gleturile fina, lavabil, pus parchet, gresie si faianta (aproximativ 3 bai x 10 mp, si o bucatarie de 10 mp, in rest se pune parchet). Va rog sa-mi spuneti pretul aproximativ cu si fara materiale.


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Preturi zugraveli, gletuire, pus parchet etc casa 180 mp.

6 răspunsuri la “Preturi zugraveli, gletuire, pus parchet etc casa 180 mp”

Bună ziua,
Prețul corect va putea fi dat doar după o vizită la fața locului.
Va rugam sa ne transmiteți mai multe detalii (locația, câte straturi de glet au fost aplicate, la ce materiale v-ați orientat – noi va recomandam vopselele cu efect decorativ de la Benjamin Moore Paints ) pe adresa de email:marsilconstruct@gmail.com sau telefon: 0735932660.
Vă mulțumim și vă uram o zi frumoasă în continuare.

orientativ, pentru ce v-ati exprimat dvs. ca sa ne facem o idee, este 10e/mp,
DAR! orice pret se stabileste doar la fata locului pentru ca este normal ca pretul sa fie unul real nu predimensionat cat mai corect.

Succes!
0726671028

Echipa de meseriasi executa p perioada de iarna lucrari de finisaje interioare la preturi reduse.Relatii la tel.0728903340.

Bună ziua. Sunt nevoie de mai multe detalii, dar un pret aproximativ pentru gleturi, lavabila, parchet, gresii si faianta 12.000 lei -manopera. Tel.0744.310.445

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *