Categorii
Intrebari de la cititori

Sa demolez o casa de chirpici si sa construiesc pe amprenta ei?

Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Am mostenit o casa de chirpica cu o varsta de aproximativ 40 ani si nu stiu daca e mai bine sa o reconsolidez (mentionez ca trebuie schimbat acoperisul, turnata sapa, indreptat peretii), sa o demolez si sa construiesc alta pe amprenta ei, sau sa fac proiect de construire si sa o iau de la capat cu alta noua? Are 65 mp, iar suprafata totala a terenului pe care este situata este de 520 mp. Multumesc anticipat!


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Sa demolez o casa de chirpici si sa construiesc pe amprenta ei?

4 răspunsuri la “Sa demolez o casa de chirpici si sa construiesc pe amprenta ei?”

Bună. Stimata doamna din experiența mea va pot da un sfat dacă aveți atât de mult de lucru la imobil cel mai bine ar fii să demolați vechea construcție și să faceți una nouă. Cu stima Nelu 0752170901. E-mail constructnelu@yahoo.com

in functie de ce doriti sa realizati se poate face o evaluare a costurilor fie pentru restaurare, daca doriti reabilitarea si mentinerea originalului, cat si pentru demolare si reconstruire daca nu se poate mentine constructia veche din motive tehnice structurale, economice sau de confort. 0720424045

Mai intai mergeti la primarie si cereti un certificat de urbanism pentru conatructie noua.acolo va v.a spune ce limite, ce inaltimi trebuie sa respectati.si eu am avut o casa de chirpici pe care am demolat.o. si a trebuie sa construiesc pe o alta amprenta, mai mica.

mergeti si la primarie. si mai puvestiti cu unu, altu. toata lumea se intoarce la ce e sanatos si se pare ca acele case vechi sunt mai sanatoase decat betoanele noastre noi. reparatii si consolidari puteti face si la casa veche. si sapa nu e greu de turnat. depinde cat de mari sunt modificarile ce vi le doriti. o casa noua e o casa noua si o casa renovata e renovata. uneori renovarea poate costa mai mult decat lucrul nou.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *