Categorii
Intrebari de la cititori

Solicitam oferte pentru constructie 200 mp in Constanta

Buna ziua. Cautam o firma pentru constructia unui atelier de marochinarie Cumpana, Constanta, cu suprafata construita 200 mp, pentru urmatoarele lucrari:


– fundatie: cofrare (fara scandura) – 219 mp, legare si montare pe pozitie fier-beton fasonat – 2180 kg, turnare beton cu pompa – 68 mc, imprastiere argila la lopata si compactare – 255 mc.
– montaj structura metalica zicata deasa Rotarex – 7200 kg (structura vine pre-montata in proportie de 50%, cu planuri si instructiuni de montaj complete, se prinde in „urechiuse” inainte de incheierea cu suruburi, pentru o manopera mai simpla).
– Montare panouri sandwich si accesorii: 200 mp panouri pereti, 230 mp acoperis.
– Montaj rigips pe structura existenta (structura este deasa, gandita special pentru a permite montarea rigipsului pe ea), chituire, gletuire, vopsire.

Solicitarea de oferta este pentru manopera, toate materialele vor fi achizitionate de beneficiar.
Va rugam ofertati valoarea fara TVA, lucram numai cu factura si contract. Asteptam ofertele dumneavoastra!

Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Solicitam oferte pentru constructie 200 mp in Constanta.

3 răspunsuri la “Solicitam oferte pentru constructie 200 mp in Constanta”

Buna ziua va pot trimite un deviz pe fiecare partida de lucru daca i-mi trimiteti un email si ma puteti contacta pe dorygra_conssrl@yahoo.com sintem o firma din Vrancea adjud si cind dorit sa incepeti lucrarea cu multa stima ION

Dacă doriți ne putem întâlni pe șantier. După vizualizare va pot face un preț corect. Locuiesc în constanta. Tel. 0736121078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *