Categorii
Intrebari de la cititori

Solutii vopsire / lacuire pereti exteriori casa lemn

Va cer un sfat referitor la alegerea celei mai bune solutii in refacerea peretilor exteriori la o casa de vacanta (etajul) care este din lemn. Am folosit cele mai bune / scumpe solutii de vopsire / lacuire dar intemperiile (soarele, gerul, vantul, ploaia) si-au spus cuvantul. As dori sa folosesc StoneREX, a folosit cineva. Orice solutie as putea-o lua in calcul.


Intrebare de la Fabian, pe adresa redactiei: Solutii vopsire / lacuire pereti exteriori casa lemn.

2 răspunsuri la “Solutii vopsire / lacuire pereti exteriori casa lemn”

Buna ziua.
Eu am facut fatade ventilate in Franta , cu labriuri gata vopsite s-au vopsite pe loc .
Lambriul a fost de duglas si singura problema a fost ca dupa un an a iasit rasina afara , fiind nevoiti sa refacem toata vopseaua . asta s-a intamplat in 2009 . Nu au nici problema casele si sunt pe malul Atlanticului .
Da cred ca stonerex poate fi o solutie mai ieftina . Mai exista o firma care trateaza cu ceara fatadele , dar nu stiu ce garantie au .
Daca vreti sa vedeti cum arata vopsit , mergeti pe magicconstruct.ro si puteti vedea mai multe lucrari.
Cu stima
mocanu 0722235456

Informati-va la 0769057340 sau 0745182088 Mihai Afteni. Au un lac ce rezista intre -40 si +80 grade C. Este o pelicula flexibila ce se dilata sau contracta la frig sau la caldura, spre deosebire de celelalte lacuri ce se solidifica si crapa la intemperii. Cand imi va fi casa ridicata, cu acel lac special o voi acoperi. Insa mai intai trebuie protejata cu borax contra insectelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *