Categorii
Intrebari de la cititori

Tip si culoare parchet daca tocaria este nuc

Buna ziua. As dori sa ma ajutati, daca se poate, la urmatoarea problema cu care ma confrunt. Tocaria este nuc, ce tip si culoare de parchet ar trebui sa folosesc pentru interior? In bucatarie, loc de unde se iese pe terasa, ar trebui sa punem gresie? Credeti ca, culoarea capucino se potriveste pentru exterior? Va multumesc mult!


Intrebare de la Gianina, pe adresa redactiei: Tip si culoare parchet daca tocaria este nuc.

Un răspuns la “Tip si culoare parchet daca tocaria este nuc”

Buna, Gianina!

poti alege atat un parchet mai inchis, apropiat de nuanta usilor de interior, cat si unul deschis, care sa sporeasca luminozitatea decorului si sa formeze contrast cu usile de interior. Depinde ce-ti doresti. Ar mai trebui sa tii cont si de faptul ca un parchet inchis, desi frumos, este mai pretentios la intretinere comparativ cu unul in culori deschise.

Cat despre calitatea lui, indicat ar fi sa alegi un model cat mai rezistent, adica unul din categoria celor create pentru trafic intens, mai ales daca vrei sa-l folosesti si in zone intens circulate precum bucataria care mai are si iesire spre terasa.

In legatura cu intrebarea daca poti folosi cappuccino la exterior, nu am inteles intrebarea sau la ce anume te referi: la gresia de pe terasa sau la culoarea zidurilor exterioare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *