Categorii
Intrebari de la cititori

Varianta eficienta termoizolare terasa pe interior

Buna ziua. As dori sa pun si eu o intrebare cunoscatorilor. Detin un apartament la etajul 4/4 intr-un bloc. Terasa este recent (1-2 ani) hidroizolata, iar vara este foarte foarte cald in casa. Iarna nu am probleme. Vreau sa termoizolez tavanul pe interior. Iar acum intrebarea este: care ar fi varianta cea mai eficienta? Mentionez ca peretii exteriori au termosistem, iar sus pe bloc nu as dori sa stric hidroizolatia, doar in interior as vrea termoizolatie. Mutumesc. Astept raspunsurile dumneavoastra.


Intrebare de la Cristi, pe adresa redactiei: Varianta eficienta termoizolare terasa pe interior.

Un răspuns la “Varianta eficienta termoizolare terasa pe interior”

Buna ziua,vreau sa iti spun Cristi ca si noi locuim intr-un bloc la etajul 4 si sfatul meu este sa faci o investitie in aer conditionat care cred ca este cel mai bun mod in care sa nu simti caldura vara.Asa am procedat si noi si suntem extrem de multumiti.
Poti sa achizionez aparatul de aer conditionat in perioada reducerilor ,adica iarna spre primavara ca sunt mai ieftine.Daca spatiul tau este mare trebuie sa cumperi doua,la noi a fost suficient unul.
Noi nu am pus niciodata problema izolarii pe interior si nu cred ca merita deranjul casei plus costurile,vei gasi meseriasi care pentru bani iti vor spune ca este bine sa faci izolatie interioara,dar sfatul meu e cel de care ti-am vorbit mai sus.Decizia este a ta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *