Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Varianta eficienta termoizolare terasa pe interior


Buna ziua. As dori sa pun si eu o intrebare cunoscatorilor. Detin un apartament la etajul 4/4 intr-un bloc. Terasa este recent (1-2 ani) hidroizolata, iar vara este foarte foarte cald in casa. Iarna nu am probleme. Vreau sa termoizolez tavanul pe interior. Iar acum intrebarea este: care ar fi varianta cea mai eficienta? Mentionez ca peretii exteriori au termosistem, iar sus pe bloc nu as dori sa stric hidroizolatia, doar in interior as vrea termoizolatie. Mutumesc. Astept raspunsurile dumneavoastra.


Intrebare de la Cristi, pe adresa redactiei: Varianta eficienta termoizolare terasa pe interior.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mirela in noiembrie 9th, 2016

Buna ziua,vreau sa iti spun Cristi ca si noi locuim intr-un bloc la etajul 4 si sfatul meu este sa faci o investitie in aer conditionat care cred ca este cel mai bun mod in care sa nu simti caldura vara.Asa am procedat si noi si suntem extrem de multumiti.
Poti sa achizionez aparatul de aer conditionat in perioada reducerilor ,adica iarna spre primavara ca sunt mai ieftine.Daca spatiul tau este mare trebuie sa cumperi doua,la noi a fost suficient unul.
Noi nu am pus niciodata problema izolarii pe interior si nu cred ca merita deranjul casei plus costurile,vei gasi meseriasi care pentru bani iti vor spune ca este bine sa faci izolatie interioara,dar sfatul meu e cel de care ti-am vorbit mai sus.Decizia este a ta.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii