Categorii
Video

Video: Dupa o iarna cu centrala Liepsnele – pareri clienti

pareri-clienti-centrala-liepsnele-dupa-o-iarna

Asa cum v-am promis, am revenit acum cu o noua filmare, in care veti vedea doua centrale Liepsnele instalate, una dintre instalatii cu puffer, iar alta fara.


In plus fata de video precedent, acum avem ocazia sa aflam parerile unor clienti care au trecut printr-o iarna cu astfel de centrale (vezi video precedent cu concluziile unui proprietar de centrala Liepsnele aici: Centrala Liepsnele montata – vizita la client).

Am incercat printr-o serie de intrebari sa aflu cat mai multe despre casele in care au fost montate (izolatie, suprafata metri patrati total) pentru a putea trage o concluzie cat mai aproape de realitate legata de autonomia cazanelor Liepsnele. Pentru ca, si cred ca multi dintre voi stiti deja, marea problema a centralelor termice pe lemne si carbune, in general, este autonomia acestora. Nimeni nu este fericit sa bage lemne la cateva ore, eventual sa se trezeasca noaptea, de teama ca s-ar putea stinge focul si ar putea scadea temperatura din casa.

Despre acest lucru si alte informatii, in video de mai jos. Eu unul, iti spun ca am fost convins si consider ca merita investitia intr-o astfel de instalatie.

Video: Concluzia clientilor dupa o iarna cu centrala pe lemne si carbuni Liepsnele

2 răspunsuri la “Video: Dupa o iarna cu centrala Liepsnele – pareri clienti”

Țin sa felicit echipa casadex pt acest reportaj si sunt foarte încântat de acest tip de cazan,am o construcție noua izolata foarte bine si doresc sa montez acest tip de cazan in decursul anului viitor,calorifere,panou solar etc „tot pachetul ” si nu in ultimul rând felicit aceasta familie care a achiziționat acest tip de cazan si ca au fost deschiși sa ofere informații si mai ales video pt potențialii interesați de acest cazan.Multa sănătate

Felicitari pentru reportaj. Ar fi la fel de interesant, daca nu chiar mai interesant, un reportaj facut cu posesorii de acest tip de centrala mai putin multumiti. Astfel ne vom putea da seama si de eventualele puncte slabe ale centralei. Sau de posibile greseli aparute la montarea si punerea in functiune a ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *