Categorii
Video

Video: Interviu cu importatorul centralelor LIEPSNELE

interviu-importator-centrale-liepsneleIata ca am ajuns si la ultima inregistrare video de anul acesta, legata de centralele Liepsnele. Am incercat sa vi le prezint in timp util, practic astazi este ultima zi de toamna, iar de maine intram in luna decembrie, deci iarna incepe oficial.


Decizia de a face aceasta serie de filme am luat-o in urma multelor discutii – care au aparut in ultima vreme in siteul casadex.ro – despre centralele cu ardere tip lumanare.

Pentru a vedea celelalte inregistrari te invit sa accesezi urmatoarele linkuri:

Video: Centrala Liepsnele montata – vizita la client
Video: Dupa o iarna cu centrala Liepsnele – pareri clienti

Mai jos poti vedea discutia avuta chiar cu importatorul acestor centrale in Romania, caruia i-am adresat cateva intrebari, pentru a intelege mai bine modul de functionare al acestor cazane, cu ardere tip lumanare. Nu uita sa vizionezi si inregistrarile din linkurile de mai sus, in care vei putea afla parerile clientilor, dupa ce au utilizat cel putin o iarna astfel de instalatii.

Video: Interviu cu importatorul centralelor LIEPSNELE

Un răspuns la “Video: Interviu cu importatorul centralelor LIEPSNELE”

Din cate am vazut si centralele Liepsnele si cele Stropuva functioneaza pe acelasi principiu, cu aceiasi varietate de combustibil si au aceleasi caracteristici :
– durata mare de functionare intre o incarcare si alta
– Acelasi tip de flacara
– importatorul este din acelasi oras respectiv Titu
Asi avea o intrebare pentru importatorul centralelor Liepsnele :
– Tot dvs sunteti si importator centrale STROPUVA si daca raspunsul este DA va rog imi puteti spune ce le diferentiaza pe cele 2 centrale si daca nu exista diferenta, de ce aduceti doua centrale identice ?

Si acum o intrebare pentru UTILIZATORII centralelor STROPUVA ( daca avem asa ceva in Romania) ce parere aveti despre centrala Stropuva ?
Va multumesc,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *