Categorii
Intrebari de la cititori

Vopsea pentru schimbarea mobilei din camera fetitei

Buna ziua. As vrea sa schimb culoarea mobilei din camera fetitei. Am mostenit o asa cum e acum (un maro inchis) si ea isi doreste o mobila mai deschisa la culoare. Exista o vopsea cu care sa pot face ceea ce mi-am propus? Mobila e din pal. Va multumesc.


Intrebare de la Ramona, pe adresa redactiei: Vopsea pentru schimbarea mobilei din camera fetitei.

Un răspuns la “Vopsea pentru schimbarea mobilei din camera fetitei”

Buna, Ramon!

Chiar exista vopsea pe baza de apa (deci nu miroase urat) special conceputa pentru mdf, pal melaminat si suprafete din plastic. Se numeste „Oskar direct pe melaminat si plastic” si este disponibila in 8 sau 9 variante cromatice toate frumoase. Din cate stiu, se aplica extrem de simplu, cu ajutorul unui trafalet micut. Insa inainte de aplicare se cere curatarea si degresarea temeinica a suprafetelor ce urmeaza a fi vopsite, pentru a asigura aderenta vopselei la suportul de lucru, iar pentru obtinerea culorii perfecte, asa cum este prezenta in catalog, este nevoie de aplicarea a 2 au 3 straturi succesive, cu interval de uscare intre ele.

Pentru camera unei fetite sunt minunate culorile cocos si vanilla. Desigur ca alegerea culorii trebuie facuta si in functie de celelalte elemente ale decorului. Insa daca peretii sunt albi sau crem, combinatia de mai sus este perfecta 🙂 Nu uita sa desprinzi cu atentie manerele inainte de aplicarea vopselei si apropos, poti chiar sa-i schimbi manerele vechi cu unele haioase, am vazut ca au si la Dedeman o groaza de modele simpatice cu tot felul de personaje adorate de copii.

Astept sa ne povestesti cum au decurs transformarile mobilei si ce reactie are fetita ta la schimbare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *