Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa serioasa, constructie Mogosoaia – Ilfov, casa la rosu

Buna ziua. Sunt nou pe acest forum si am citit foarte mult despre constructia unei case, cu probleme bune si rele. Detin un teren de 452 mp in Mogosoaia – Ilfov si vreu ca in martie-aprilie 2017 sa ridic o casuta cu o suprafata utila de aproximativ 100 mp, parter + mansarda (mansarda folosita pentru depozitare). Inca nu am gasit o echipa de meseriasi cu care sa colaborez. Poate ma ajutati voi (cei care au trecut prin etapa de gasire a unei echipe serioase) sa-mi recomandati o echipa care nu sare la preturi piperate. Ma intereseaza pretul la rosu (manopera si materiale), inclusiv tavanul din lemn si invelitoarea acoperisului casei. In primul an ma limitez numai la connstructia la rosu din cauza bugetului sarac.


Intrebare de la Laurentiu, pe adresa redactiei: Caut echipa serioasa, constructie Mogosoaia – Ilfov, casa la rosu.

13 răspunsuri la “Caut echipa serioasa, constructie Mogosoaia – Ilfov, casa la rosu”

Suntem o echipă din Prahova,dacă doriti detalii ne putem auzi la tel 0720.874.667 sau pe Facebook la adresa Prahova Homesteelconstruct unde puteti vedea lucrările efectuate de noi.

Buna ziua, am vazut la foarte multi solicitanti de servicii in domeniul constructiilor ca folosesc sintagma „echipa serioasa”. Ce inseamna pentru dvs. „echipa serioasa” ? Multumesc !

Ptr. dl. Mihaita
Prin echipa serioasa inseamna in primul rand buni meseriasi, sa respecte termenul de executie, sa fie parolisti, fara „lasa ca merge si asa”, sa nu respecte proiectul de executie, sa ridice tariful fata de cel stabilit, sa ia banii si sa te lase balta si multe altele.

Buna dimineata d-le Laurentiu, aveti dreptate cu privire la caracterizarea unei firme serioase, dar cum veti reusi sa va dati seama care firma este serioasa, si care nu?

Buna ziua,
Diferenta intre o echipa si o firma de constructii este foarte mare, o echipa nu are nici un act legal pentru a fi trasa la raspundere, e o intelegere verbala intre niste oameni care daca ajung in fata instantei ce prezinta? Daca UN VECIN va reclama la ITM stiti cat e amenda?Intre 2000 – 10.000 lei de fiecare om gasit in curte, si pentru beneficiar tot 10.000 lei. O firma are un statut care ai confera drepturi dar si obligatii care poate fi trasa la raspunde pentru neonorarea unui contract sau a unei obligatii. O firma lucreaza in baza unui contract pe care trebuie sa-l respecte indiferent de situatii, procese-verbale pentru lucrarile ce devin ascunse,necesare la intocmirea cartii tehnice, facturi pe banii incasati, daca gasiti o firma neplatitoare de tva- preturile v-or fi egale sau mai mici ca a unor echipe.
Cu respect,
Mihai Lazar

O firma are o anumita experienta in contructii,niste muncitori care sunt angajati si care raspund in fata angajatorului pentru tot ceea ce fac, muncitorii sunt verificati de angajator sau de cineva angajat de firma, de regula un specialist in constructii, sunt verificati de un diriginte de santier, pe cand o echipa se ia la cearta de la bani sau de la bautura si va poate spune PA… in orice clipa. AM cereri de continuare lucrari dupa case incepute si neterminate mai tot timpul. MOTIVUL ? ori beneficiarul nui plateste, ori unul se pune contra, ori se cearta de la bani, sau bautura e de vina.Am intalnit cazuri in care beneficiarul a pierdut dar si cazuri cand unii beneficiari fara nici o credinta… incearca sa faca o casa pe spatele unor amarati.
Cu respect

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre accesati proiectele dezvoltate in Mogosoaia.

Buna Ziua.construesc case La rosu .La cheie cu materialele mele an toata tara .sunati la nr de mai jos .pentru mai multe informatii .va Multumesc .0725042108.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *