Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma amenajari interioare in Ilfov – finisaje casa

Buna ziua. As avea nevoie de o firma de amenajari interioare care sa aiba un portofoliu cat mai extins (diversificat). Locuiesc la casa, Ilfov (partea de nord) si m-ar interesa pentru anul viitor o serie de lucrari – amenajare semineu, izolare balcon + balustrada, posibil baie (inclocuit gresie, faianta, cada), posibil alte lucrari living.


Intentia mea este insa sa lucrez cu o singura firma, pe baza unui deviz, cu termene clare de executie si cat mai putina alergatura din partea mea. Intrebarea ar fi daca aveti cunostinta de firme care se ocupa de executia a tot ceea ce presupune finisarea moderna si confortabila a unei case. E posibil ca durata colaborarii sa fie mai lunga. O zi buna!

Intrebare de la Nic, pe adresa redactiei: Caut firma amenajari interioare in Ilfov – finisaje casa.

7 răspunsuri la “Caut firma amenajari interioare in Ilfov – finisaje casa”

Buna ziua
Astept pe adresa constructzece@gmail.com pina la data de 22.12.2016 lista completa a lucrarilor de executat cu suprafetele acestora, pentru a va prezenta o oferta de preturi orientativa.
Cu stima. 0770131648

Buna ziua
Firma de constructii, instalatii si amenajari interioare Buzau
Suntem specializati in executia de lucrari diverse cu gips carton, montat gresie si faianta, tencuieli, gleturi si zugraveli, montat parchet si lambriu, instalatii termice, sanitare si electrice, montat termosistem si tencuieli decorative, executat acoperisuri si montat invelitori. Pentru consultanta si o comunicare cat mai buna va rog sa-mi scrieti pe adresa de email lamester.group@gmail.com.
Cu respect
O zi buna va doresc

Firma de amenajari interioare.Nr de contact 0768367666.sau ne puteti gasi pe facebok sc carmen global construct srl.Multumesc

Meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de renovari/restaurari de case si apartamenta,totul cap-coada.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Bună seara,
MarSil Construct este o echipă tânără și completă de constructori.
Unele din finisajele noastre le puteți găsi pe pagina de FaceBook: MarSilConstruct.
Pentru mai multe informații ne puteți contacta și pe adresa de email: marsilconstruct@gmail.com sau pe numărul de telefon:0735932660.
Vă mulțumim.

Buna ziua, doriti finisaje moderne? Va putem prezenta oferta noastra de microciment care se aplica doar 3-4 mm, e perfect ca finisaj sau inlocuitor de gresie si faianta. Ne puteti contacta 0760972906.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *