Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru schimbare acoperis casa Galati

Am o casa de vacanta la cativa kilometri de orasul Galati. Caut o firma serioasa sau o echipa de constructori priceputi care sa-mi schimbe acoperisul casei, insemnand sa-mi inlocuiasca grinzi, capriori, sa monteze astereala si sa monteze tabla, jgheaburi, burlane etc.


As dori referinte de la clientii multumiti despre acest potential executant al lucrarii, intrucat acum cativa ani am efectuat lucrari de tencuiala cu o firma a unui domn „constructor” din Galati; iar dupa cateva luni toata tencuiala soclului s-a deteriorat iremediabil pentru ca a folosit un mortar necorespunzator. Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Caut firma pentru schimbare acoperis casa Galati.

4 răspunsuri la “Caut firma pentru schimbare acoperis casa Galati”

Buna ziua firma de constructii executam acoperisuri in toata tara .
Eu sunt din tecuci daca doriti sa vedeti acoperisuri efectuate de noi ne puteti gasi pe pagina noastra de facebok
Sc Carmen Global Construct Srl
O zi buna

Buna ziua,
Va invit sa vizionati pagina FB : Euroconstruct.eu
Va stam la dispozitie cu o echipa completa compusa din arhitect, inginer structurist si montatori responsabili.
Pentru durabilitatea lemnului, utilizam exclusiv produse ecologice pe baza de apa, ceara carnauba si uleiuri – rasini vegetale.

Va stam la dispozitie la Fabrica de Acoperișuri din Galați, cu echipa noastra de montatori profesioniști și cu servicii complete de montaj, renovare, reparați acoperișuri, dar și dulgherie și montaj accesorii acoperiș.

Nu știu daca mai cautati (nu reiese când ati publicat solicitarea dvs.). Va rugam sa ne cautati pe pagina de Facebook sau pe site-ul Fabrica de Acoperisuri sa va oferim toate informatiile. Va multumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *