Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie in Bucuresti pe teren, 12 m deschidere si calcane?

Buna. Detin un teren in Bucuresti, sector 4, cu o suprafata de 182 mp, deschidere de 12 m, si calacane ale cladirilor vecinilor pe laturile lung de 15 m. Se poate construi o casa pe acest teren? Recomndati un tip de proiect anume? Multumesc.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Constructie in Bucuresti pe teren, 12 m deschidere si calcane?

2 răspunsuri la “Constructie in Bucuresti pe teren, 12 m deschidere si calcane?”

Buna ziua.
teoretic , da . Depinde de normele primariei , privind procentul de suprafata construita fata de suprafata terenului , s-au sa nu fie vre-un puz in zina respectiva .
Noi suntem din campian si pe magicconstruct.ro , puteti vedea o parte din realizarile noastre .
Cu stima 0722235456

Cel mai bine aflati de la primarie, la serviciul urbanism. Pt asta tre sa solicitati un certificat de urbanism pt informare. Nici nu tre sa fii proprietarul terenului pt asta. Se elibereaza in max 30 zile si va dau absolut toate reglementarile si limitele. Va spun care e regimul juridic, tehnic etc. Costa cam 10 lei. Oricum pt a construi trebuie sa il aveti inainte de autorizatia de construire. Altfel va puteti informa din regulamentul general de urbanism, pe care il gasiti pe net, ca sunt reglementari dif pe zone diferite ale caoitalei. Cautati sa vedeti str dvs in ce zona e si cititi reglementarile pt dvs. Stiu lucrurile astea ca sunt intr-o situatie asemanatoare pe sect 1. Succes!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *