Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Culoare zugraveala pereti in dormitor cires cu negru


Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce culoare sa zugravesc dormitorul unde am mobila de cires cu negru. Ce culoare de covor si perdea, respectiv draperii sa pun? Mentionez ca dormitorul este destul de mic. Multumesc.


Intrebare de la alinast, pe adresa redactiei: Culoare zugraveala pereti in dormitor cires cu negru.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 4th, 2016

Buna, Alinast!

Poti zugravi peretii in alb, dar daca vrei sa le dai o nuanta, cred ca un galben pal ar fi o alegere potrivita. Tavanul insa ar trebui sa ramana alb. IN completare as merge pe draperii, cuvertura pat si covor crem, pentru a nu incarca prea mult decorul si pentru a-i conferi dormitorului mic un plus de luminozitate.

Alte culori care ar merge, cred eu, cu mobilierul existent ar fi verdele olive si caramiziul, culori pe care le poti aduce in decor sub forma textilelor si a micilor accesorii decorative. Ca sa-ti faci o idee la ce ma refer, priveste primele 4 imagini ale urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2014/06/trei-fete-ale-aceluiasi-dormitor-transforma-radical-o-incapere-cu-ajutorul-accesoriilor/

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii