Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Distanta minima corecta intre constructia mea si gard


Vreau sa cumpar un teren in suprafata de 250 m2 si vreau sa va intreb daca pot construi o casa la parter, stiind urmatoarele: Are deschiderea frontala de 6,5 m, partea din spate de 12,5 m, latura dreapta 25 m (acolo mai este o strada) si latura stanga de 27,5 m, pot construi pe 100 m2, care este distanta care o pot lasa intre gard si constructia mea? Multumesc anticipat.


Intrebare de la Vlad, pe adresa redactiei: Distanta minima corecta intre constructia mea si gard.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Calin in decembrie 19th, 2016

Parerea mea este ca trebuie sa construiti casa mai in spate unde aveti front de 12,5 m pentru ca sa aveti minim 2 m intre pereti si garduri. Cel putin acestea sunt normele de urbanism unde construiesc eu, daca sunt alte norme intrebati la primarie unde veti cere certif de urbanism.

ConstruireaCasei.wordpress.com in decembrie 21st, 2016

Numai Serviciul de Urbanism din Primarie va poate oferi raspunsul. Codul civil nu va ajuta! Parerile sau ceea ce au executat alți beneficiari, de asemenea, pentru că răspunsul poate fi de la 0m (la calcan cu limita de proprietate) până la 6 metri sau chiar mai mult dacă este o construcție mai atipică.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii