Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc finalizare lucrari interioare casa Brasov – oferte

Caut echipa de constructori serioasa care lucreaza bine pentru finalizare lucrarilor interioare la o casa noua in zona Brasov. Casa este la rosu. Astept oferete.


Intrebare de la nelubeciu, pe adresa redactiei: Doresc finalizare lucrari interioare casa Brasov – oferte.

13 răspunsuri la “Doresc finalizare lucrari interioare casa Brasov – oferte”

Buna ziua
Pentru a primi o oferta de pret, este necesar sa spuneti mai intai ce lucrari doriti.
Astept pe adresa constructzece@gmail.com categoriile de lucrari solicitate si suprafetele aproximative ale acestora.
CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM IN TOATE JUDETELE FINISAJE INTERIOARE CASE, RENOVARI APARTAMENTE SI SPATII DE AFACERI
CEA MAI AVANTAJOASA OFERTA

Buna ziua numele meu este zecheru robert administrator al societatii comerciale S.c bonaventura construct srl cu o experienta vasta in domeniul finisajelor interioare ,se poate face dovada prin a vedea lucrarile executate de catre firma mea .Executam lucrari de finisaje interioare la gata cu materialele clientului , finisajele pot fi simpele , standard sau de lux depinde de cerintele clientului . Daca doriti o oferta de preturi la finisaje ma puteti contacta pe adresa de email a firmei sau la numarul se telefon 0756223879 .Va multumesc pentru intelegere.Cu respect Zecheru Robert.

Bn despre finisaje tencuieli tinci glet este necesar sa stim despre ce este vb ne puteti cont pe imei sau tl 0743119875

buna seara ce finisaje doriti sa finalizati ,noi va putem face instalatia electrica ,sanitara si termica care trebuie realizata in prima faza dupa care urmeaza tencuit ,tinci,glet, faianta ,gresie ,tavan de rigips ,montata usi ,sanitare si zugraveala daca doriti sa dati mai multe detali ma puteti contacta pe dorygra_conssrl@yahoo.com sau dorygra08@yahoo.es o seara placuta si la multi ani

Meseriasi din Maramures va putem executa lucrarea solicitata la un pret rezonabil.Relatii la tel 0728903340.Va multumim.

Buna ziua astept sa imi trimiteți o listă sau sa ne auzim la telefon cu ce manopera aveti nevoie suntem 6 persoane . 0753415049

Buna ziua, lăsăti o lista cu lucrarile ce urmeaza a fi executate sau pot veni să văd despre ce este vorba după care pot să vă fac un preț ofertă.
Cotactațimă la tel.0763740294 sau Mail dorofteimihai81@yahoo.com
Cu stimă Mihai Doroftei

Buna ziua, lasati o lista cu finisajele pe care le doriti sau o poza cu planul dumneavoastra sa vedem despre ce ar fi vorba, executam lucrari atat in Romania cat si in afara . Adresa de email cosmin2611@icloud.com sau 07753169645 sa va pot face o oferta . Firma first class roofing va doreste o zi buna.

Bună ziua dacă nu ați găsit încă echipa puteți apela la firma noastră. 0738564354

Buna ziua daca nu ati gasit apelatine suntem firma serioasa de 24 de ani experienta multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *