Categorii
Intrebari de la cititori

In iunie 2017 doresc sa incep constructia casei in Brasov

Buna ziua. Ma intereseaza sa incep constructia unei case cel tarziu in luna iunie 2017 (Brasov -Stupini). Dupa cateva schite si calcule, am ajuns la concluzia ca vreau o casa cu camere compacte si spatii inteligent folosite. Casa ar trebui sa aiba in jurul la 185 de mp utili: P+M.


La parter as dori un apartament de 55-60 mp (living + dormitor + bucatarie + hol + anexa) si o garsoniera 55-60 mp (living + bucatarie + baie + hol). Intrarile trebuie sa fie separate pentru fiecare in parte, fara legatura intre ele. Mansarda as dori sa aiba 3 dormitoare a cate 15 mp si o baie. Cele trei dormitoare sunt legate de garsoniera, fara intrare in apartament.

Am cateva schite ale apartamentului si garsonierei si ale posibilului exterior al casei, care mi-ar fi pe plac, pregatite. Astept raspunsul dumneavoastra in vederea unei posibile colaborari. O zi buna!

Intrebare de la Eniko, pe adresa redactiei: In iunie 2017 doresc sa incep constructia casei in Brasov.

5 răspunsuri la “In iunie 2017 doresc sa incep constructia casei in Brasov”

Bună ziua!
15373,83 EURO – manopera, LA ROȘU – în regie proprie. Cu factură, se adaugă 5130,24 euro;

Lucrăm și cu contract de antrepriză și in regie proprie.
Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.
Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Buna ziua ma numesc robert administratorul firmei S.C Bonaventura Construct S.R.L din Brasov. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0756223879 si discutam mai multe . Va multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *