Categorii
Intrebari de la cititori

Podelele de lemn scartaie ingrozitor – recomandari?

Am podele de lemn la casa de la tara si de cativa ani scartaie ingrozitor. Care ar fi varianta optima: o podea de lemn noua, o podea de lemn noua peste cea veche sau formidabilul parchet stratificat peste podeaua veche. Montarea podelei de lemn natur ce manopera presupune? Care ar fi varianta optima dpdv al specialistilor in pastrarea lemnului.


Intrebare de la Monica, pe adresa redactiei: Podelele de lemn scartaie ingrozitor – recomandari?

3 răspunsuri la “Podelele de lemn scartaie ingrozitor – recomandari?”

buna seara
podeaua scirtiie ca afost prost montata,orice pui peste va scirtii o solutie simpla ar fi sa identifici riglele pe care a fost prinsa si sa bati oblic cuie fara cap care se pot ascunde

Buna ,prima data grinziile care e sub dusumea,putem ajuta daca ma contactati
tel; 0744 207 743.

Povesti domnilor. Cu siguranta trepete sunt din material de esenta moale. Incearca si pune material de foaioase (stejar, fag, carpen, etc) si ai scapat de „duhurile rele” din casa. Ca argument, vin si spun ca, schelele, esafodajele din mine sunt facute din brad.
De ce ? pt ca atunci cand incep sa paraie, minerii se ascund, fug, etc deoarece canalul se surupa.
Banuiesc ca umezeala excesiva a lemnului este exclusa din discutie din moment ce deja materialul este montat.
in cazul in care ai o piesa de brad care are contact cu o alta piesa de brad, desi ele nu scartaie, in momentul unei presiuni, la contactul dintre cele doua piese se isca un sunet. Solutie, izoleaza contactul dintre ele. eu am rezolvat aceasta problema in unul din cazuri, punanad intre cele doua „piese” silicon sau folie de parchet subtire.
spor

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *