Categorii
Intrebari de la cititori

Pot construi o casa cu 30000 euro – 150 mp?

Buna ziua. Pot contrui o casa cu totul nu la rosu, adica interior, exterior, de 120 mp utili sau 150 mp construiti cu 30000 euro maxim? Fara fosa, put, avize, autorizatie de constructie, proiect?


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Pot construi o casa cu 30000 euro – 150 mp?

11 răspunsuri la “Pot construi o casa cu 30000 euro – 150 mp?”

BUNA ZIUA
Un pret exact se face pe baza proiectului , dupa suprafete veti obtine doar estimari.Depinde de aspectul casei,materialele folosite, confortul dorit si locatie.Pt oferta exacta trimiteti planse proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie STIMA

Daca casa are parter si etaj va incadrati lejer la rosu, cu conditia sa cumparati materialele dumneavoastra si sa gasiti un constructor serios (lucrul cel mai greu) si care sa pretinda un pret normal pentru constructie, adica 25-35 Euro/mp. Doar casa sa nu fie cu totul deosebita cu terase, turnulete, etc care consuma material si manopera.

In nici un caz. Pe mine casa cu suprafata similara, m-a costat la rosu 30000euro. La gata a fost cca 100.000.

Buna ziua,
Doamna Alina stiu ca banii se fac sau se obtin greu, dar daca o garsoniera costa intre 28.000-48.000 mii euro cum credeti ca o casa va costa 30.000 euro? Poate gasiti pe acest sait pe unii care au sa spuna ca da, dar acestia nu au o experienta in a construi.
Un calcul exact se face dupa o lista de materiale necesare pentru fiecare casa in parte.
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua,
Dna Alina,unde este locatia?daca sunteti din Buc sau din judetele vecine ,sunati ma si discutam
In speranta unei colaborari de lunga durata
Tel 0773725900
Email tudprel

E X C L U S!

Nici daca o faceti in regie proprie si vreti sa arata a casa (nu cotet sau magazie).

Daca folositi cat puteti materiale de la recuperari (caramida din demolari, tabla cea mai proasta, fier de la centrele de colectare, …) v-ati putea incadra.

De asemenea, daca ciupiti din cantitati (in sensul ca nu bagati tot fierul/betonul date in proiect), folositi mult lemn, … iar ati avea ceva sanse.

Cele mai ieftine sanitare (de 2 bani), cea mai ieftin lavabila (Sticky & Co) si puteti spera.

Dar nu va recomand aceasta varianta.

P.S. Cei mai multi meseriasi care va dau sperante raspunzandu-va ca se poate, de fapt va vor lua banii pe ce lucreaza si cand se termina: Bye Bye! Se termina doar banii, casa sa fie la gata mai are nevoie de inca atat…
Cantariti bine lucrurile!

Buna ziua .
Va spun din experienta ca va ajunge cam 150-160 euro mp construit la rosu si 320+ la gata , materiale si manopera incluse . Va recomand materiale , tamplarie etc clasa B , si ajungeti la un 380 euro mp construit . Daca nu aveti banutii astia stransi nu va apucati de construit , pentru ca veti ramane cu casa doar pe jumatate facuta . Asta tot din experienta v-o spun .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *