Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari proiectanti cu experienta casa structura lemn

Va salut, doresc sa imi construiesc o casa pe structura de lemn si as dori daca puteti sa imi dati o mana de ajutor cu o recomandare a unui proiectant cu experienta si cu preturi decente si cu multa seriozitate in tratarea clientului. Va multumesc anticipat pentru sugestiile voastre.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Recomandari proiectanti cu experienta casa structura lemn.

9 răspunsuri la “Recomandari proiectanti cu experienta casa structura lemn”

Buna ziua.
Exista programe de proiectare pentru structurile de lemn .
Va putem ajuta si cu proiect si cu executie . Suntem specializati in structurile de lemn . Pe magicconstruct.ro , veti gasii o parte din realizarile noastre .
Cu stima gigi mocanu 0722235456

Buna ziua,proiectam si executam case pe structura de lemn. Site-ul nostru are ceva probleme momentan,dar puteti vedea ce am mai executat si proiectat. Case din lemn vertical,case din busteni necalibrati etc. O zi buna ! ing.Vlad Daniel, arh.Petre Hurdubelea tel 0736622313 email: proiectarecivila@yahoo.com

Pentru proiectare faza DTAC pretul este 7,5 euro.mp si include
-proiect arhitectura
-proiect rezistenta
-proiect instalatii(sanitare,termice,electrice)
-consultanta gratuita la executie

Stiu ca sunt programe de proiectare ptr constructii din lemn.Cate din aceste programe mai arata in detaliu imbinarile in cep, platuiala sau coada de randunica .O structura de lemn facuta ieftin si repede ‘clei rece si cui de zece’,nu are cum sa reziste in timp.Acum toti lucreza cu coltare metalice ,taie cu drujba si gata casa, nu tu arhitectura , dizain sau sa iti spuna ce nu ar fi bine .Am Facut o lucrare unui client dupa proiect (facut de un proiectant cu multa experienta),cand a venit proiectantul in control s-a inchinat ;BINE CA AM TRAIT SA MAI VAD IMBINARE IN CEP SI PLATUIALA.

Vreau sa construiesc o casa din lemn tratat englezesc cat ma costa partea de proiectare rezistenta etc. S 11m/12

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *