Categorii
Intrebari de la cititori

Refuz eliberare autorizatie constructie – motiv CU cu greseli (Constanta)

Am depus documentatia de obtinere a autorizatiei de constructie respectand cerintele certificatului de urbanism pentru o cladire p + 1e in Constanta. S-a refuzat eliberarea autorizatiei pe motiv ca CU prezinta unele omiteri si greseli. Mentionez ca certificatul de urbanism este semnat de PATRU persoane, inclusiv primarul Constantei.


Intrebare de la Mely, pe adresa redactiei: Refuz eliberare autorizatie constructie – motiv CU cu greseli (Constanta).

6 răspunsuri la “Refuz eliberare autorizatie constructie – motiv CU cu greseli (Constanta)”

Pai CU nu este eliberat tot de ei? Greselile sunt facute tot de ei, de ce sa refuze emiterea autoriazației?

Nu,nu asa se pune problema.In caz de refuz ei trebuia sa emita o motivatie scrisa in cara se specifica exact care sunt omiterile si greselile constatate.Nu pe vorbe si contradictii ca nu suntem la piata sau la usa cortului…….Daca n-ati primit inca asa ceva,cereti-le.

Cu siguranta jigodia care refuza sa semneze vrea o spaga. Asta e atititudinea tipica fagadailor psd-isti care nu mai au limite, nici ale lacomiei si nici ale bunului simt.
Ce conteaza ca pentru o spaga el nu recunoaste un document legal, el stie un singur lucru – trebuie sa ia o spaga si pentru asta e in stare chiar si ma’si sa-i rupa picioarele.
Din pacate vei avea mult de luptat pentru a rezolva chestiunea in cauza. Daca ai timp si bani de pierdut si o rabdare de fier ar fi bine sa apelezi la un avocat.

parerea mea este ca ar putea refuza daca corecteaza greseala din CU si in urma acestei corecturi rezulta ca nu se poate construi in conditiile solicitate. dar probabil ca tot s-ar putea construi cu o modificare de proiect de ex dimensiunile casei. trebuie sa spuna din ce cauza nu elibereaza autorizatia si aceasta sa fie facuta in scris. odata eliberat CU s-au cheltuit bani de catre proprietar pentru proiect asa ca nu se poate schimba chiar asa.

Cel mai simplu se rezolva prin obtinerea unui nou certificat fara greseli. Este o problema daca proiectul executat nu corespunde certificatului,, dar banuiesc ca totul se poate remedia. Cereti o justificare scrisa, stabiliti vinovatul, dar mergeti paralel cu alt certificat. Daca ati obtinut deja avizele, discutati cu cei de la urbanism daca pot fi folosite cu noul certificat, acestea sunt in marea parte legate de teren si amprenta cladirii la sol, numai cele de la mediu, inspectie si dupa caz monumente, au o legatura cu cladirea si destinatia acesteia. Mai este suficient timp pentru pregatirea dosarelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *