Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Refuz eliberare autorizatie constructie – motiv CU cu greseli (Constanta)


Am depus documentatia de obtinere a autorizatiei de constructie respectand cerintele certificatului de urbanism pentru o cladire p + 1e in Constanta. S-a refuzat eliberarea autorizatiei pe motiv ca CU prezinta unele omiteri si greseli. Mentionez ca certificatul de urbanism este semnat de PATRU persoane, inclusiv primarul Constantei.


Intrebare de la Mely, pe adresa redactiei: Refuz eliberare autorizatie constructie – motiv CU cu greseli (Constanta).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Florian in decembrie 25th, 2016

Si care sunt greselile pretinse???

claudia in decembrie 25th, 2016

Pai CU nu este eliberat tot de ei? Greselile sunt facute tot de ei, de ce sa refuze emiterea autoriazației?

Florian in decembrie 25th, 2016

Nu,nu asa se pune problema.In caz de refuz ei trebuia sa emita o motivatie scrisa in cara se specifica exact care sunt omiterile si greselile constatate.Nu pe vorbe si contradictii ca nu suntem la piata sau la usa cortului…….Daca n-ati primit inca asa ceva,cereti-le.

gicu in decembrie 25th, 2016

Cu siguranta jigodia care refuza sa semneze vrea o spaga. Asta e atititudinea tipica fagadailor psd-isti care nu mai au limite, nici ale lacomiei si nici ale bunului simt.
Ce conteaza ca pentru o spaga el nu recunoaste un document legal, el stie un singur lucru – trebuie sa ia o spaga si pentru asta e in stare chiar si ma’si sa-i rupa picioarele.
Din pacate vei avea mult de luptat pentru a rezolva chestiunea in cauza. Daca ai timp si bani de pierdut si o rabdare de fier ar fi bine sa apelezi la un avocat.

Calin in decembrie 26th, 2016

parerea mea este ca ar putea refuza daca corecteaza greseala din CU si in urma acestei corecturi rezulta ca nu se poate construi in conditiile solicitate. dar probabil ca tot s-ar putea construi cu o modificare de proiect de ex dimensiunile casei. trebuie sa spuna din ce cauza nu elibereaza autorizatia si aceasta sa fie facuta in scris. odata eliberat CU s-au cheltuit bani de catre proprietar pentru proiect asa ca nu se poate schimba chiar asa.

Ivanovici vladimir in decembrie 28th, 2016

Cel mai simplu se rezolva prin obtinerea unui nou certificat fara greseli. Este o problema daca proiectul executat nu corespunde certificatului,, dar banuiesc ca totul se poate remedia. Cereti o justificare scrisa, stabiliti vinovatul, dar mergeti paralel cu alt certificat. Daca ati obtinut deja avizele, discutati cu cei de la urbanism daca pot fi folosite cu noul certificat, acestea sunt in marea parte legate de teren si amprenta cladirii la sol, numai cele de la mediu, inspectie si dupa caz monumente, au o legatura cu cladirea si destinatia acesteia. Mai este suficient timp pentru pregatirea dosarelor.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii