Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfat in privinta mobilierului din living – culori

Buna ziua! Va rog tare mult, as avea nevoie de un sfat in privinta mobilierului pentru living. Peretii sunt albi in toata casa, usile interioare wenge, glafuri wenge lemn, scarile lemn wenge. Parchetul in living culoare nuc, mobilier hol wenge. Nu stiu ce culoare sa folosesc pentru mobila. Oscilez intre col. Denver de la mobexpert si Hemnes alb de la Ikea. Va rog un sfat si pentru canapea. Multumesc mult!


Intrebare de la Monica, pe adresa redactiei: Rog sfat in privinta mobilierului din living – culori.

Un răspuns la “Rog sfat in privinta mobilierului din living – culori”

Buna, Monica!

Asa cum sunt sigura ca stii deja, cele doua optiuni asupra carora te-ai oprit se afla la poluri opuse. Eu, personal, prefer mobilierul in culori deschise, dar trebuie sa recunosc ca pe fundalul unor pereti albi n-ar da deloc rau o mobila in culori inchise, asa cum este cea din colectia Denver de la Mobexpert. Problema este, in opinia mea, ca ai deja destul de multe elemente in culori inchise, iar achizitionarea unui mobilier in nuante apropiate risca sa intunece prea mult decorul. Imi este greu sa-ti fac o recomandare anume. Nu stiu cat de spatioasa sau luminoasa este casa ta, nici ce dimensiune si forma au camerele etc. Si totusi, inclin sa votez pentru ansamblul Hemnes de la Ikea, insa recunosc ca este foarte posibil ca votul sa fie unul subiectiv 🙂

Canapeaua care ar merge cu ansamblul Hemnes poate fi neagra, alba sau nisipie, desi si una gri deschis ar completa frumos decorul. Desi n-ai specificat ce stil de amenajare vizezi, cred ca trebuie sa subliniez Hemnes este o alegere perfecta pentru cei care isi doresc obtinerea unui decor scandinav.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *