Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sugestii amenajare baie in afara de faianta

Am nevoie de ajutor pentru amenajarea baii. Sunt din Brasov si in magazinele de aici nu prea am gasit nimic sa imi placa la suma de care dispun – 60 lei mp. Ma puteti ajuta cu niste sugestii in ceea ce privesc solutiile de amenajare, in afara de faianta? Am auzit de tapet sau de piatra naturala, ce parere aveti? Multumesc.


Intrebare de la Ioana, pe adresa redactiei: Rog sugestii amenajare baie in afara de faianta.

5 răspunsuri la “Rog sugestii amenajare baie in afara de faianta”

Este foarte ieftin dar migalos ….. cu pietre de rau. Le luati din rau sau parauri sigur sau cumparati de la dep de constructii. Trageti cate o suprafata mica cu CM 17 si lipiti prin apasare in masa de adeziv pietricelele. Daca in prealabil ati dat toata baia cu solutie hidroizolatoare u aveti nevoie nici macar de cadita de dus. Daca imi trimiteti e-mail va trimit poze cu bai facute in acest fel dar puteti gasi si pe net.

Buna, Ioana!

Si mie imi place piatra naturala si cred ca poate fi folosita in amenajarea unei bai, cu conditia sa fie aplicata doar pe anumite zone, pentru a preveni crearea efectului de grota in bai. In plus, cred ca are o mare importanta si culoarea/modelul pe care il vei alege. te poti inspira rasfoind urmatoarele articole:

https://www.casadex.ro/2016/01/12-bai-spectaculoase-decorate-cu-piatra-naturala/

https://www.casadex.ro/2014/11/piatra-naturala-in-decorul-baii-24-de-imagini/

https://www.casadex.ro/2013/09/10-bai-superbe-decorate-cu-piatra-naturala/

Mai poti lua in considerare si mozaicul. Este un finisaj modern, elegant si mult mai delicat decat faianta. Iata cum arata baile finisate cu mozaic: https://www.casadex.ro/2014/12/bai-moderne-superbe-decorate-cu-mozaic/

Amble variante de mai sus pot fi folosite doar pentru accentuarea anumitor zone din baie (zona cazii, interiorul cabinei de dus, zona lavoarului cu oglinda), in rest peretii putand fi zugraviti intr-o nuanta apropiata cu finisajul ales sau decorati cu tencuiala decorativa rezistenta la umezeala.

Sarbatori fericite!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *